HomeStiriASUS ZenFone 5 intră pe piața românească cu o ofertă specială de lansare

ASUS ZenFone 5 intră pe piața românească cu o ofertă specială de lansare

ASUS ZenFone 5, primul ZenFone care valorifică puterea inteligenței artificiale (AI), este disponibil pe piața românească, într-un pachet special de lansare la un preț fără concurență. Modelul ZE620KL poate fi achiziționat împreună cu un card microSD de 128GB și o baterie externă ZenPower de 10.050mAh la aproximativ 1999 lei (TVA inclusiv).

ZenFone 5 este un telefon de ultimă generație ce îi conferă utilizatorului atuurile celor mai noi tehnologii din industrie. Are ecran FullHD de 6,2″ integrat într-o carcasă compactă de 5,5″, camere foto duale cu AI, bazându-se pe procesorul mobil Qualcomm Snapdragon 636 cu 8 nuclee pe 64 de biti și 4GB RAM. Dedicat fotografiei mobile, ZenFone 5 le oferă utilizatorilor un mod mai simplu și mai inteligent de a capta și de a împărtăși cu prietenii fiecare moment magic.

România se află în primul val de țări care îl lansează pe piață, drept urmare utilizatorii români vor avea acces printre primii la un smartphone mult așteptat, bucurându-se și de o ofertă specială. Telefonul este disponibil împreună cu un card microSD de 128GB și o baterie externă ASUS Zenpower de 10.050mAh la aprox. 1999 lei (cu TVA inclus). În cutie, alături de telefon se află o pereche de căști și o husă de protecție transparentă. Oferta este valabilă pe o perioadă limitată de timp, în limita stocului disponibil. Mai multe informații despre magazinele participante sunt pe disponibile pe zenfone.ro.

„ASUS dovedește încă o dată hotărârea sa de a oferi produse de înaltă calitate la prețuri competitive. ZenFone 5 este un produs performant, cu design impresionant, ce este disponibil de astăzi pentru utilizatorii români, a declarat Ciprian Donciu, Country Manager, ASUS România & Ungaria.

Design premium, camere foto duale cu AI

ZenFone 5 are un design și o construcție ce denotă calitate, prestanță și eleganță. Rama din aliaj de aluminiu și cele două foi de sticlă specială, ce protejează atât ecranul cât și partea din spate, sunt îmbinate perfect printr-o tehnică de producție perfecționată în timp. Ecranul spectaculos este acoperit cu sticlă conturată 2.5D și se întinde din margine în margine, lăsând loc în partea superioară pentru difuzor, camera foto și senzori.

Sistemul de camere foto implementat pe ZenFone 5 beneficiază de funcții AI avansate, telefonul anticipând setările necesare, adaptându-se preferințelor utilizatorului pentru a obține cadre perfecte de fiecare dată. Sistemul foto este format din două camere alăturate, una dintre ele având senzor de imagine Sony IMX363, cu pixeli de 1.4µm, diafragmă largă f/1.8 și lentile cu șase elemente. Camerele captează fotografii luminoase și clare în condiții de iluminare redusă și beneficiază de HDR nocturn.