HomeProduseLaptopuriAsus VivoBook E406 dă un sens nou cuvântului „utilitate”
Asus VivoBook

Asus VivoBook E406 dă un sens nou cuvântului „utilitate”

Laptopurile din seria Vivobook sunt apreciate de oamenii practici, care pun accent pe utilitate. Aceste modele sunt construite pe baza unor tehnologii a căror fiabilitate a fost dovedită în timp, fără a pune accentul pe elementele de ultimă oră, ce ar adăuga un cost semnificativ întregii construcții.

Asus VivoBook este conceput pentru oamenii practici și productivii, care au nevoie în viața de zi cu zi de aplicații precum Word sau Excel și doresc să poată răspunde la un email din orice lor s-ar afla. Laptopul VivoBook E406 are un ecran NanoEdge cu o diagonală de 14 inci și este animat de un procesor Intel quad-core. Având o grosime de numai 17.6mm și o greutate de 1,3Kg, VivoBook E406 poate însoți utilizatorul în orice deplasare. Modulul Wi-Fi 802.11ac este rapid și garantează conexiuni stabile la internet acolo unde acestea sunt disponibile.

ASUS a implementat tehnologiile proprii, precum IceCool, pentru a da mai multă valoare acestui produs. Sistemul interior de conducte și radiatoare transportă energia termică către zonele ce nu intră în contact cu utilizatorul, păstrând suprafața tastaturii și palm rest-ul la temperaturi ce nu depășesc 36 de grade Celsius (temperatură mai mică decât cea a corpului uman).

Asus VivoBook E406 dispune de un acumulator litiu-ion cu o durată de viață de trei ori mai mare decât a vechilor modele. Autonomia portabilului se poate întinde până la 14 ore, iar reîncărcarea bateriei până la procentul de 60% se poate face în numai 49 de minute. Asus VivoBook E406 poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 300USD.