HomeEvenimenteRepublic of Gamers te provoacă la gaming, vino la East European Comic Con 2018
ROG GX700 la East European Comic Con 2016

Republic of Gamers te provoacă la gaming, vino la East European Comic Con 2018

Așa cum ne-a obișnuit, Republic of Gamers participă și la ediția East European Comic Con 2018 cu o serie de produse de ultimă oră, unele dintre ele fiind deja disponibile în magazinele din România. Standul Republic of Gamers devine și mai atractiv pentru publicul de la East European Comic Con 2018, anul acesta fiind prezenți o serie de youtuberi cunoscuți.

Sisteme de gaming de ultimă generație în competiție

ASUS va expune sisteme de gaming cu performanțe superioare, inclusiv noile laptopuri ROG Zephyrus. Publicul va avea ocazia să testeze modele precum: ROG GL702, ROG GL503, ROG GD30, FX504 sau cel mai compact desktop de gaming, ROG G20, care va face posibile competițiile desfășurate pe durata acestui eveniment.

ROG Zephyrus

ROG Zephyrus

Fanii vor avea la dispoziție trei zile cu competiții de FIFA 18, Fortnite, Hearthstone și Cosplay, desfășurate în colaborare cu Blizzard Entertainment, dar și numeroase tombole cu premii. Competiția de HearthStone se va juca pe noul telefon ASUS Zenfone 5, ce va fi expus în premieră pentru publicul din România. Mai mult, va exista o zonă special amenajată pentru cei care vor să se întoarcă în epoca de aur a jocurilor Arcade.

ASUS la East European Comic Con 2016

Youtube-eri  Ovidiu „Ovvy” Patrascu, LecturaDeLaAlaZ, IHATEPINK și Bercea vor fi prezenți la standul ASUS pentru a oferi autografe și pentru a le împărtăși celor prezenți unele dintre secretele lor. Ovidiu „OVVY” Patrascu, cel mai bun jucător român de FIFA 18, va comenta sâmbătă finala mare, iar împreună cu câștigătorul turneului de FIFA 18 vor alege două persoane din public pentru un meci demonstrativ, ce se va desfășura chiar pe scena de la East European Comic Con.

ASUS la East European Comic Con 2016

ASUS le va oferi fanilor prezenți la stand numeroase tombole și premii cum ar fi căni termice Republic of Gamers, tricouri din colecția 2018 și multe altele. Mai multe informații despre eveniment și modalitatea în care puteți câștiga 5 incitații duble, găsiți pe pagina de Facebook ASUS Republic Of Gamers.

East European Comic Con 2018 se desfășoară în perioada 18 – 20 mai 2018, în incinta complexului expozițional RomExpo din București.