HomeStiriUn nou capitol în gaming – laptopul ASUS TUF Gaming FX504
ASUS TUF Gaming FX504

Un nou capitol în gaming – laptopul ASUS TUF Gaming FX504

The Ultimate Force (TUF) este o marcă ce reunește produsele ASUS construite după standarde ce garantează durabilitatea și funcționarea pe termen îndelungat. Produsele electronice TUF beneficiază de procese de fabricație suplimentare inclusiv pentru PCB și carcasa exterioară prin intermediul cărora capătă robustețea legendară.

ASUS TUF Gaming FX504 este primul model dintr-o nouă serie de laptopuri ranforsate, ce pot rezista mai mult timp într-un regim de lucru intens, incluzând aici și deplasările pentru turnee și LAN party-uri.

FX504 dispune de sistemul de răcire Anti-Dust Cooling (ADC) și are la bază cea mai nouă generație de procesoare Intel Core și acceleratoare NVIDIA GeForce GTX 10. Sistemul de răcire al modelului FX504 prelungește în mod semnificativ durata de viață și oferă stabilitate în timpul maratoanelor de gaming.

Ventilatoarele ASUS au un sistem de răcire anti-praf

Primul model de laptop TUF are o tastatură de gaming în stilul desktopurilor ce este perfect optimizată pentru sesiunile extinse de gaming și de scris. Aceasta este una dintre cele mai durabile tastaturi întâlnite pe laptopuri, cu o durată de viață de 20 de milioane de apăsări, dublu față de standardul industriei.

Un nou capitol în gaming – laptopul ASUS TUF Gaming FX504