HomePrezentari videoPrezentare video: Primul laptop cu procesor Snapdragon și 22 de ore autonomie
ASUS NovaGo TP370

Prezentare video: Primul laptop cu procesor Snapdragon și 22 de ore autonomie

ASUS NovaGo este un proiect special care a pornit de o observație simplă. Noile chipseturi ale telefoanelor mobile sunt atât de puternice și de eficiente încât ar putea rula fără probleme pachetul Office sau alte aplicații uzuale, prezente în biroul unei companii moderne. Mai mult, platformele mobile precum Qualcomm Snapdragon 835 integrează pe lângă nucleele de procesare o mulțime de module specializate, inclusiv modemuri de comunicații radio – fapt care se transformă într-un avantaj net față de laptopurile obișnuite. Drept urmare, ASUS NovaGo oferă toate avantajele disponibile pe un telefon mobil de ultimă generație.

ASUS NovaGo

ASUS NovaGo

Inima noului laptop ASUS NovaGo o prezintă platforma mobilă Qualcomm Snapdragon 835, un chip eficient ce integrează nu mai puțin opt nuclee Kryo 280. Memoria RAM de 8GB are un impact major, mai ales că vorbim de o arhitectură ARM, iar cei 256GB destinați stocării ar trebui să îndeplinească cerințele pentru aplicațiile de birou.

Prezentare: Asus NovaGo, primul laptop cu procesor Snapdragon, cu 22 de ore autonomie

Spre deosebire de procesoarele x86, chipsetul acesta folosește o arhitectură ARM Cortex, fotolitografiată pe 10 nanometri. Atât arhitectura, cât și procesul de construcție sunt superioare actualelor procesoare x86 pe care le puteți găsi pe majoritatea laptopurilor. Superioritatea tehnologică este evidențiată prin autonomia de până la 22 de ore, sau de până la 30 de zile în regim de așteptare, posibilă datorită unei eficiențe energetice remarcabile, prin nucleele ce pot urca individual până la frecvența de 2,45GHz și prin grafica Adreno 540 cu suport pentru ecrane 4K.

ASUS NovaGo

ASUS NovaGo

Află mai multe despre laptopul Asus NovaGo accesând pagina: https://www.asus.com/2-in-1-PCs/ASUS-NovaGo-TP370QL/