HomeProduseLaptopuriPrecizie absolută – ROG Strix SCAR Edition

Precizie absolută – ROG Strix SCAR Edition

Noile laptopuri ROG Strix SCAR Edition, echipate acum cu procesoare Intel Core din generația a opta, sunt mai puternice și mai precise. Iar dacă versiunea pe care ați ales-o este echipată cu 32GB de memorie RAM și stocare SSD M.2 NVMe PCIe 3.0, lucrurile se schimbă radical.

ROG Strix SCAR Edition oferă precizia de care jucătorul are nevoie în titpluri precum Counter-Strike, Overwatch sau Team Fortress 2. Bineînțeles, jocurile de tip MOBA precum League of Legends și DOTA 2 vor funcționa și ele impecabil.

ROG Strix SCAR Edition

ROG Strix SCAR Edition

Laptopul se bazează pe un procesor Intel Core i7 din generația a opta cu șase nuclee și pe o placă video NVIDIA GTX din seria 10. Memoriile standard sunt de tip DDR4 2666MHz, iar cantitatea totală poate ajunge la 32GB. În mod similar, opțiunile de stocare sunt variate și merg de la hard discuri până la SSD-uri de tip M.2 NVMe PCIe 3.0.

ROG Strix SCAR Edition

ROG Strix SCAR Edition

ROG Strix SCAR Edition este disponibil cu două opțiuni pentru ecran – un model compact cu diagonala de 15,6 inci și un model cu suprafață mai generoasă, cu diagonala de 17,3 inci.

Rata de reîmprospătare poate fi de 120Hz sau 144Hz, valori suficiente pentru a afișa perfect sincronizat prin G-Sync fiecare cadru generat de placa video.

Tot acest hardware este menținut la temperaturile optime de funcționare de un sistem avansat format din radiatoare cu lamele fine, heat-pipe-uri și tuneluri menite să elimine particulele de praf pentru o mai bună anduranță.

Precizie absolută – ROG Strix SCAR Edition


Află mai multe despre ROG Strix SCAR Edition, accesând pagina: https://www.asus.com/Laptops/ROG-Strix-SCAR-Edition/