HomeStiriCe este ZeniMoji?
ASUS ZeniMoji

Ce este ZeniMoji?

ZeniMoji este o nouă modalitate distractivă de a comunica cu prietenii și familia prin intermediul unor avatare, ce preiau expresiile faciale ale utilizatorului. Vocea, mișcările capului, expresiile feței și ale ochilor sunt preluate și transpuse în timp real pe avatarul ales.

În cazul noilor telefoane Zenfone 5, avatarul ZeniMoji poate fi utilizat în convorbirile video sau în transmisiile în direct, precum și în discuțiile text.

Lansate în luna ianuarie 2018 la MWC 2018, funcțiile ZeniMoji includ pentru început un număr de 52 de expresii, precum și modalități avansate de personalizare a avatarelor.

Ce este ZeniMoji?

ZenFone 5Z, vârful de gamă al seriei de telefoane Zenfone 5, are la bază cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 845 cu AIE, ce dispune de Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 și procesoarele Kryo 385. Combinat cu până la 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare, ZenFone 5Z oferă cea mai rapidă experiență AI, performanțe de vârf și o eficiență energetică remarcabilă.

Telefoanele ASUS ZenFone 5Z (ZS620KL) vor fi disponibile în România începând cu al treilea trimestru al anului 2018, la un preț de aproximativ 3099 lei (pentru configurația cu 8GB RAM și 128GB spațiu de stocare).

ASUS Zenfone 5