HomeStiriROG Zephyrus M face diferența!
ROG Zephyrus

ROG Zephyrus M face diferența!

Laptopul de gaming ROG Zephyrus M este dotat cu un panou de nivel IPS cu o rată de reîmprospătare de 144Hz și un timp de răspuns de 3 milisecunde.

Diferențele dintre un panou LCD obișnuit și panoul de înaltă performanță, disponibil pe ROG Zephyrus M sunt vizibile pentru orice utilizator, însă un jucător profesionist valorifică aceste performanțe în competiții. Într-o bătălie strânsă, victoria finală este posibilă printr-o combinație de factori, ce includ: talent, antrenament, atenție, dar mai ales un hardware avansat.

ROG Zephyrus M face diferența

Majoritatea monitoarelor LCD au o rată de reîmprospătare de 60 de Herți (de 60 de ori pe secundă). În schimb unele jocuri ajung la un framerate mai ridicat de această valoare caracteristică monitoarelor obișnuite. Mai mult, panoul noului ROG Zephyrus M este sincronizat cu framerate-ul plăcii video prin intermediul tehnologiei NVIDIA G-SYNC, pentru o redare cât mai fidelă a fiecărui cadru.

G-SYNC afișează fiecare cadru pe ecran, imediat ce a fost generat de placa video, panoul cu rata de refresh de 144Hz având posibilitatea teoretică a afișa corect până la 144 de FPS-uri.