HomeCum să...Utilizează șabloanele Motion Graphics pe ZenBook Pro

Utilizează șabloanele Motion Graphics pe ZenBook Pro

Rularea aplicației Adobe Premiere Pro pe ASUS ZenBook Pro este o adevărată plăcere, grație graficii NVIDIA și a procesorului Intel Core i7. Editarea clipurilor și a filmelor poate fi facilitată de șabloanele disponibile în Premiere Pro. Acesta este una dintre cele mai rapide modalități de a crea titluri și fundaluri atractive fără a fi nevoie să învățați de la zero After Effects.

ASUS ZenBook Pro UX550VE

ASUS ZenBook Pro UX550VE

Cu ajutorul șabloanelor Motion Graphics pot fi încărcate animații și se pot face modificări pornind de la materiale deja disponibile. Fișerele Motion Graphics sunt încapsulate în fișiere cu extensia .mogrt și se deosebesc de fișierele proiect After Effects (.aep). Titlurile și grafica pot fi de asemenea create în Premiere Pro și exportat ca șablon Motion Graphics (.mogrt) pentru viitoarele întrebuințări.

Cum să utilizați șabloanele Motion Graphics în Premiere Pro

1. Dați click pe Graphics din bara de meniu și mai apoi instalați Motion Graphics Template.
2. Navigați către fișierele .mogrt cu care doriți să lucrați.
3. Dacă ați adăugat fișierele din bibliotecile Creative Cloud, dați click pe meniu în tabul Libraries din stânga-jos și selectați folderul unde doriți să le stocați.
4. Glisați șablonul Motion Graphics în zona din timeline unde doriți să ruleze.
5. Selectați șablonul Motion Graphic din timeline și dați click pe Effect Controls în partea stângă-sus pentru a edita elementele.


Opțiunile vor fi diferite în funcție de șablon, dar tot vă vor oferi o serie de posibilități de a schimba culorile, textul, dimensiunile și multe altele. Șabloanele Motion Graphics sunt foarte simplu de introdus într-un proiect și permit o mai mare flexibilitare. Puteți obține gratuit sau achiziționa șabloane Motion Graphics de pe Adobe Stock. Din Premiere Pro, deschideți panoul Biblioteci. Introduceți termenul de căutare și filtrați pentru șabloane Motion Graphics utilizând caseta de selectare de lângă Șabloane. La exportarea unui șablon Motion Graphics, puteți opta să îl salvați în bibliotecile dumneavoastră Creative Cloud pentru colaborare facilă, în folderul grafică esențială pe calculator sau către o altă locație proprie.