HomeStiriUn telefon performant atent cu bugetul tău

Un telefon performant atent cu bugetul tău

Telefoanele foarte puternice sunt însoțite, de regulă, de prețuri care intimidează. Nu de puține ori, companiile ridică prețurile modelor flagship pentru a delimita mai bine categoriile pieței și, bineînțeles, de a obține un profit cât mai mare, exploatând practic o configurație hardware similară cu cea a concurenței. ASUS oferă telefoane de top, foarte puternice, fără să vă determine „să spargeți pușculița”.

Performanțe de top asigurate de cel mai puternic chipset

ASUS ZenFone 5Z are la bază cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 845 cu AIE, ce dispune de Hexagon 685 Vector DSP, grafica Adreno 630 și procesoarele Kryo 385. Combinat cu până la 8GB RAM și 256GB spațiu de stocare, ZenFone 5Z oferă cea mai rapidă experiență AI, performanțe de vârf și o eficiență energetică remarcabilă. Pentru a asigura o fiabilitate solidă, ZenFone 5Z are patru plăcuțe de carbon, cu o grosime de 0,06mm, ce elimină căldura în mod eficient, menținând performanțele de top în permanență.

ASUS Zenfone 5Z

ASUS Zenfone 5Z

Camere foto de excepție

ASUS ZenFone 5Z este disponibil împreună cu un set de camere foto de excepție. Sistemul inteligent are specificații hardware avansate, dispunând de puternicul senzor de imagine Sony IMX363 cu pixeli mari de 1.4µm, diafragmă luminoasă f/1.8 și lentile cu șase elemente. ZenFone 5Z poate filma la rezoluția 4K UHD, fluiditatea cadrelor fiind asigurată de stabilizatorul de imagine electronic pe trei axe (EIS). Pentru a furniza o focalizare aproape instantanee în orice situație, ZenFone 5Z are sistem de autofocalizare dual-pixel cu detecție de fază (PDAF), ce fixează subiectul în numai 0,03 secunde, și un sistem de stabilizare optică a imaginii pe patru axe (OIS), ce păstrează lentilele fixe pentru realizarea de fotografii clare.

Sunet mai bun

Sunetul telefoanelor mobile a reprezentat pentru o bună perioadă de timp un punct slab pe lista de specificații. ASUS ZenFone 5Z vine și infirmă această regulă valabilă mulți ani de zile. Acesta are două difuzoare cu cinci magneți ce oferă un sunet stereo profund și bogat. ZenFone 5Z suportă fișiere audio Hi-Res codate cu rate de eșantionare de până la 24-bit/192KHz.

Prezentare video: ASUS ZenFone 5Z

ASUS ZenFone 5Z poate fi deblocat în numai 0,1 secunde prin recunoașterea facială sau 0,3 secunde cu ajutorul senzorului de amprente, în timp ce senzorul integrat NFC permite utilizarea sigură a serviciului Google Pay. AI Ringtone ajustează în mod inteligent volumul soneriei în funcție de zgomotul ambiental, astfel încât, utilizatorii să nu piardă apelurile importante pe străzile aglomerate și nici să nu îi deranjeze pe ceilalți în mijlocul nopții.

ZeniMoji – o modalitate distractivă de a comunica pe Zenfone 5Z

ZeniMoji este o funcție distractivă, implementată în noile telefoane ZenFone 5, ce le permite utilizatorilor să folosească propria voce, expresia facială și mișcarea capului. Avatarul ZeniMoji poate fi utilizat în video-convorbiri sau transmisiile în direct, precum și în discuțiile text pentru a le face mai distractive.

Află mai multe despre telefonul ASUS Zenfone 5Z accesând pagina.
https://www.asus.com/Phone/ZenFone-5-ZE620KL/