HomeStiriUn laptop special pentru călătoriile tale cu avionul

Un laptop special pentru călătoriile tale cu avionul

Călătoriile cu avionul sunt cele mai plăcute. Înălțimea mare de zbor, posibilitatea de a vedea lumea dintr-o nouă perspectivă și viteza mare de deplasare, ce ne permite să acoperim distanțe mari, ne creează o stare de euforie. Bagajele de mână sunt limitate ca dimensini și greutate, iar controlul de securitate e un „rău” necesar.

Călătoriile lungi și stilul vestimentar elegant pot fi acompaniate de un laptop care să se asorteze ținutei și să ne ofere în același timp o autonomie ridicată pentru întreaga zi. Un model precum ZenBook 13 este recomandat de designerii pentru orice stil.

Călătorește cu bagaje ușoare

Bagajele grele și voluminoase își pot fura plăcerea de a călători. Alege un laptop ușor cu autonomie mare, care să se strecoare cu ușurință în geantă. ASUS ZenBook 13 are o greutate de numai 895 de grame datorită faptului că este construit dintr-un aliaj de aluminiu și magneziu.

Design care să te completeze

Stilul personal și vestimentația aleasă sunt chestiuni care exprimă personalitatea fiecăruia. Dispozitivele electronice, cu aspectul lor industrial pot ruina eleganța unei ținute. Deși este foarte performant, ASUS ZenBook 13 pune accentul pe aspect, culorile Royal Blue sau Slate Grey, cu finisaje metalice și străluciri de diamant completând orice ținută elegantă.

Ecran de ultimă generație și filtru de lumină albastră

ASUS ZenBook 13 este echipat cu un ecran de ultimă generație, cu rezoluție 4K, ce permite afișarea precisă a celor mai fine detalii. Filtrul special protejează vederea și reduce emisiile de lumină albastră cu până la 30%. Bineînțeles, în condiții de semi-întuneric, utilizatorul va avea la dispoziție o tastatură iluminată și un senzor de amprentă, cu ajutorul căruia se poate autentifica în sistemul de operare Windows.

Autonomie ridicată

Călătoriile pot dura mai mult de câteva ore, bateria unui laptop obișnuit cedând uneori înainte de îmbarcare. ZenBook 13 este un laptop eficient, echipat cu o baterie puternică, ce oferă o autonomie de până la 15 ore. Astfel, orele petrecute în avion sunt mai plăcute.
Aflați mai multe despre , acesând pagina https://www.asus.com/Laptops/ASUS-ZenBook-13-UX331UAL/