HomeStiriLaptopuri educaționale ASUS cu Windows 10 S
ASUS VivoBook Flip 14

Laptopuri educaționale ASUS cu Windows 10 S

ASUS vă propune trei laptopuri robuste, construite în mod special pentru elevi, studenți și cadrele didactice. Cele trei laptopuri, pe care le puteți vedea și în clipul de mai jos, rulează sistemul de operare Microsoft Windows 10 S. Deosebirea principală dintre această versiune a sistemului de operare Windows 10 S și Windows 10 Pro este că primul rulează doar aplicații din Microsoft Store și utilizează Microsoft Edge ca browser implicit. Cu alte cuvinte, elevii, studenții și profesorii vor avea la îndemână principalele aplicații software de la Microsoft pentru a se familiariza cu aceste medii.

Având la îndemână numai aplicații semnate de Microsoft, laptopurile sunt mult mai stabile și au șanse mai mici să genereze erori din cauza software-ului scris de terți.

Primul laptop din seria celor trei este ASUS Vivobook W202 cu diagonala de 11,6 inci. Acesta este livrat cu procesoare Intel Celeron Dual-Core N3350 și cu până la 8GB de memorie RAM. Vivobook W202 benficiază de o carcasă robustă, ce rezistă la un regim de lucru solicitant. mai mult, acesta este ușor de desfăcut și de reparat de către utilizatorii avansați sau de către centrele service.

ASUS ZenBook Flip 14

ASUS ZenBook Flip 14


ASUS VivoBook Flip 14 TP401 este un alt laptop subțire, de 14 inci, pe care îl puteți achiziționa astăzi de pe piață. ASUS VivoBook Flip 14 TP401 integrează procesoarele Intel Core din generația a șaptea, iar ecranul sensibil la atingere este conceput cu senzori spațiați la intervale de 6mm, asigurând o precizie mai mare decât în cazul altor modele. TP401 stochează datele pe un SSD de 256GB, de înaltă performanță, ce reduce semnificativ timpii de încărcare ai sistemului de operare și ai aplicațiilor.

Aflați mai multe despre laptopurile educaționale ASUS cu Windows 10 S, urmărind clipul de mai jos.

Laptopurile educaționale ASUS cu Windows 10 S