HomeCum să...Cum să folosești mai eficient portabilul în activitatea școlară?!
VivoBook Pro N580

Cum să folosești mai eficient portabilul în activitatea școlară?!

Laptopul este un instrument complex ce poate fi folosit cu succes în activitatea educațională. Eficiența acestuia în procesul de învățare poate fi crescută dacă urmărim câteva aspecte principale ce țin de activitatea școlară. Indiferent dacă sunteți în școala generală, la liceu sau la facultate, laptopul vă este de un real ajutor.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Oferă prezentări pentru proiecte cu un PC 2-in-1

Atunci când aveți de realizat teme sau proiecte în comun, un laptop convertibil, cu un ecran ce se poate roti la 360 de grade este perfect. Imaginile și ilustrațiile de pe ecran pot fi văzute de cei din grupul tău, iar munca în echipă devine mai eficientă și mai plăcută. Ecranul sensibil la atingere, ce acceptă lucrul cu stiloul electronic ASUS Pen, poate deveni suportul ideal pentru a arăta tuturor schițele și notițele ce completează proiectul școlar. În cazul în care prezentarea are loc în fața unui grup mai mare, atunci e cazul să apelați la un proiector, iar laptopurile ASUS oferă cel puțin un port HDMI, fără a avea nevoie de un adaptor.

ASUS VivoBook S14 S406

ASUS VivoBook S14 S406

Utilizează un stilou electronic pentru a lua notițe

Materialele didactice oferite de școală pot fi completate cu notițele luate în timpul orelor. Schițele, figurile geometrice și informațiile pot fi trecute rapid pe laptop cu ajutorul scrisului de mână, direct pe suprafața ecranului. Un laptop flexibil precum VivoBook Flip 12 îndeplinește perfect aceste sarcini.

ASUS Pen

ASUS Pen

Mișcă-te cu ușurință

Un laptop greu și voluminos, deși poate fi mai puternic, va fi evitat de către utilizator. Comoditatea este o chestiune importantă, iar tinerii trebuie să se miște cu ușurință către sala de clasă sau către bibliotecă. Pe lângă laptop, elevul sau studentul mai are în geantă cărți și caiete, fapt care crește și mai mult greutatea totală. Laptopurile ASUS sunt ușoare, având greutăți între 1 și 1,5kg. Astfel, energia tinerilor poate fi consumată într-un mod mai productiv. Chiar și atunci când aveți nevoie de un laptop cu ecran mare, de 15 inci, greutatea acestuia nu trebuie să depășească 1,5kg, iar ASUS VivoBook S15 se încadrează în această cerință fiind în același timp prietenos cu bugetul utilizatorului.

ASUS VivoBook 14 X405

ASUS VivoBook 14 X405

Eficiență multitasking

Windows 10 este un sistem de operare complex și simplu în același timp. Prin menținerea apăsată a tastei Window și apăsarea tastelor săgeată stânga sau săgeată stânga, utilizatorul poate comuta cu rapiditate între diferitele ferestre. Acest lucru este util atunci când scrieți o temă sau un raport și aveți nevoie de un alt document ca referință. Pentru sarcinile multiple, laptopul pe care îl dețineți trebuie să fie puternic și să integreze suficientă memorie RAM. ASUS VivoBook 14 are la bază un procesor Intel Core i7, grafică NVIDIA GeForce MX150 și până la 16GB de memorie RAM.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Salvează munca ta

Indiferent ce subiect are proiectul tău sau ce format au fișierele tale, munca ta trebuie salvată. Procesul de învățare este unul acumulativ, cantitatea de informații crescând de la zi la zi pe măsură ce parcurgi anii de școală. De multe ori îți dorești să revezi o anumită lecție din anii trecuți și apelezi la datele stocate pe laptop. ASUS oferă laptopurile VivoBook într-o mulțime de configurații, cu SSD-uri rapide și cu hard discuri încăpătoare. Este recomandat ca cele mai importante informații să le stocați și în cloud, pentru a fi siguri că nu pierdeți nimic din efortul pe care le-ați depus. Mai mult, lecțiile de la școală le puteți partaja cu colegii voștri, având acces în comun la materialele didactice stocate pe un singur cont.

ASUS Vivobook 15 X505

ASUS Vivobook 15 X505

Alege laptopul care ți se potrivește

Studenții și elevii fac alegeri ce sunt constrânse de buget. În unele cazuri, cum ar fi cursurile multimedia, de editare grafică sau editare video, un laptop trebuie să fie puternic și să aibă o grafică avansată. ASUS oferă laptopuri puternice care pot fi cumpărate chiar și de către studenți. VivoBook Pro 15 este disponibil în configurații ce includ acceleratoarele video NVIDIA GTX 1050, procesoarele Intel Core i7 și până la 16GB de memorie RAM.

ASUS VivoBook Pro 15

ASUS VivoBook Pro 15