HomeProduseLaptopuriCe laptop aleg pentru casca ASUS Windows Mixed Reality HC102?

Ce laptop aleg pentru casca ASUS Windows Mixed Reality HC102?

Casca ASUS Windows Mixed Reality, cel mai apreciat dispozitiv pentru realitatea virtuală, aduce utilizatorilor experiențe de neuitat, atât din lumea reală cât și din universul virtual, imaginat de programatori și designeri.

Casca, cu o greutate de numai 400 de grame, oferă un design unic, cu un model cu poligoane 3D și efecte lucioase. Mai mult, materiale antibacteriene și un designul echilibrat, reduc presiunea asupra nasului și a feței, casca ASUS Windows Mixed Reality fiind mai confortabilă atunci când este purtată pe perioade lungi.

Windows Mixed Reality HC102

Windows Mixed Reality HC102

Casca ASUS Windows Mixed Reality beneficiază de monitorizarea din interior cu două camere de urmărire integrate cu urmărirea poziției pe șase axe – 6DoF (six-degrees-of-freedom). Spre deosebire de alte căști, ASUS Windows Mixed Reality nu are nevoie de senzori externi și software adițional, facilitând instalarea inițială și pornirea rapidă a dispozitivului.

Cu toate aceste, laptopul la care doriți să conectați casca trebuie să dispună de o ieșire HDMI 2.0 (pentru imagine) și de un port USB 3.0 (pentru date). Configurația trebuie să includă minimum un procesor Intel Core i5 7200U (sau un model mai puternic) și minimum 8GB de memorie RAM.

De asemenea, acesta trebuie să ruleze sistemul de operare Windows 10 PC plus updateul Windows 10 Fall Creators Update. În cazul în care nu sunteți sigur dacă laptopul dumneavoastră este compatibil cu casca ASUS Windows Mixed Reality, puteți instala aplicația Windows Mixed Reality PC Check din Windows Store: https://www.microsoft.com/ro-ro/store/p/windows-mixed-reality-pc-check/9nzvl19n7cnc?rtc=1
Puteți verifica dacă sistemul dumneavostră îndeplinește cerințele minime cerute de Microsoft, accesând pagina: https://support.microsoft.com/ro-ro/help/4039260/windows-10-mixed-reality-pc-hardware-guidelines

ASUS oferă numeroase laptopuri care îndeplinesc toate cerințele de mai sus. ASUS Zenbook Pro UX550 oferă cel mai recent procesor Intel Core i7 de generația a șapte, grafica NVIDIA GeForce GTX 1050 și până la 16GB de memorie RAM. Bineînțeles, laptopul dispune de porturi USB 3.0 Tip A și o ieșire HDMI.

ASUS ZenBook Pro UX550VE

ASUS ZenBook Pro UX550VE

Prezentare video: ASUS Windows Mixed Reality HC102

Specificații Windows Mixed Reality HC102

  • Ecran 2.89″ 1440×1440 pentru fiecare ochi
  • Rezoluție combnată 2880×1440
  • Rată de refresh 90Hz
  • Câmp orizontal 95° lentile Fresnel-Asferice
  • Senzori giroscop, accelerometru, magnetometru, senzor de proximitate
  • Camere 2 x inside-out tracking
  • Audio 3.5-mm
  • Conectivitate HDMI 2.0, USB 3.0
  • Greutate 400 g
  • Controlere 2 x wireless 6DoF