HomeStiriZenBook 13 a devenit un model etalon în categoria portabilelor ultrasubțiri
ASUS ZenBook 13 (UX331UAL)

ZenBook 13 a devenit un model etalon în categoria portabilelor ultrasubțiri

ASUS ZenBook 13 este un model etalon al seriei de laptopuri foarte subțiri, lansată cu mulți ani în urmă. Tehnologia a fost perfecționată, ajungând astăzi la performanțe remarcabile în ceea ce privește puterea și eficiența energetică. Totul a fost posibil datorită eforturilor făcute de Intel și ASUS.

ZenBook 13 (UX331UAL) are un grad ridicat de mobilitate având o greutate de doar 985 de grame, carcasă metalică și autonomie de până la 15 ore. ASUS ZenBook 13 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța: procesorul Intel Core din generația a 8-a, memoria RAM de 16GB și SSD-ul ultra-rapid de 1TB pot îndeplini cu rapiditate sarcinile de zi cu zi, în timp ce sistemul audio Harman Kardon redă un sunet de calitate.

Carcasa subțire nu a restricționat amplasarea unor unități de stocare generoase. SSD-urile PCIE Gen3X4 de până la 1TB oferă spațiul necesar pentru fotografii și filme, chiar și atunci când utilizatorul nu are un abonament pentru un serviciu de stocare în cloud.

ASUS ZenBook 13 la CES 2018

Sistemul de operare Windows 10 preinstalat furnizează o experiență familiară și sigură, incluzând funcții precum Windows Hello, Modern Standby și asistentul digital Cortana de la Microsoft pentru activități de lucru mai productive și mai eficiente.

ASUS ZenBook 13

ASUS ZenBook 13