HomeStiriUn vis devenit realitate: ASUS NovaGo (TP370QL)
ASUS NovaGo TP370QL

Un vis devenit realitate: ASUS NovaGo (TP370QL)

Ultima decadă a fost dominată de laptopurile cu procesoare Intel și mai rar AMD, îngustând destul de mult opțiunile din zona entry-level. Între timp, lucrurile au evoluat, procesoarele cu arhitectură ARM, pentru dispozitivele mobile devenind tot mai puternice.

NovaGo este un nou tip de laptop, conceput pentru utilizatorii avizați, care apreciază conectivitatea continuă și posibilitățile oferite de platforma mobilă Snapdragon 835. Aceasta le oferă utilizatorilor o experiență superioară, conexiuni cu viteze uimitoare și o eficiență energetică ridicată. NovaGo integrează un modem Snapdragon X16 LTE pentru viteze de download de până la 1Gbps – de la 3 până la 7 ori mai rapid decât vitezele medii broadband.

Putem spune că este un vis devenit realitate, ceva ce până nu demult a creat controverse în lumea tech, unde Intel și AMD au domnit nestânjeniți decenii de-a rândul, spun redactorii de la Zonait.

NovaGo este bazat pe puternica și eficienta platformă mobilă Snapdragon 835, fiind echipat cu până la 8GB de memorie RAM, 256GB (UFS 2.0) spațiu de stocare, două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A și unul HDMI. UFS 2.0 este un nou standard de stocare flash, de ultimă oră, cu viteze de până la 1400Mbps, depășind cu mult stocarea SSD și eMMC.

ASUS NovaGo (TP370QL) este primul hibrid 2 în 1 care apare pe piață cu un procesor Snapdragon 835. În acest moment avem la dispoziție un dispozitiv doar pentru testare, care încă nu este finalizat, dar ne oferă posibilitatea să „gustăm” puțin din ce poate face un Snapdragon 835 care are în spate un sistem de operare mai versatil decât Android.

Aflați mai multe despre laptopul ASUS NovaGo (TP370QL) accesând review-ul publicat de zonait.tv.

Prezentare video ASUS NovaGo (TP370QL) pe zonait.tv