HomeStiriUn laptop elegant pentru ea sau pentru el
ZenBook 13 UX331UN

Un laptop elegant pentru ea sau pentru el

Luna februarie vine cu două sărbători importante pentru cuplurile de îndrăgostiți. Ziua de Sfântul Valentin, 14 februarie, care este serbată mai ales în Statele Unite ale Americii, dar a fost preluată și în Europa, inclusiv România. Legenda are rădăcini ce duc până în Roma antică, în perioada domniei împăratului roman Claudius al doilea (268-270). Sfântul Valentin este considerat patronul protector al îndrăgostiților.

ASUS ZenBook UX303

ASUS ZenBook UX303

Ziua de Dragobete se sărbătorește mai târziu, în data de 24 februarie și are ramificații adânci în istoria poporului român. Fiecare regiune din România avea o interpretare proprie a zilei de Dragobete, însă numitorul comun al acestora era iubirea dintre două persoane, venirea primăverii și trezirea la viață a naturii.

În lumea modernă, mult mai dinamică și mai informată, cele două zilele ale îndrăgostiților au căpătat un caracter simbolic. Persoanele îndrăgostite preferă să facă un cadou frumos partenerului, ca dovadă a iubirii, care să-l surprindă în cel mai frumos mod.

Oferă-i un laptop cadou

ASUS are propuneri interesante pentru iubitorii de tehnologie care apreciază designul modern. Laptopurile convertibile ZenBook Flip 14 (UX461) și ZenBook Flip 15 (UX561) sunt două modele puternice, înzestrate cu funcții deosebite. ZenBook Flip 14 este echipat cu ecran tactil NanoEdge, cu diagonala de 14 inci, ce suportă stiloul activ ASUS Pen.

ASUS ZenBook Flip 15

ASUS ZenBook Flip 15

ZenBook Flip 15 este incredibil de compact și de subțire, grație ecranului tactil NanoEdge 4K UHD cu un raport ecran/corp de 79%. Ambele modele sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core i7 quad-core, din generația a opta, până la 16GB de memorie RAM și SSD-uri PCIe x4 de 512GB.

Cei care preferă modelele subțiri și ușoare pot opta pentru ASUS ZenBook 13 (UX331UAL). Acesta are o carcasă metalică, subțire și o greutate de numai 985 de grame. ZenBook 13 nu face compromisuri în ceea ce privește performanța: procesorul Intel Core din generația a 8-a, memoria RAM de 16GB și SSD-ul ultra-rapid de 1TB pot îndeplini cu rapiditate sarcinile de zi cu zi, în timp ce sistemul audio Harman Kardon redă un sunet captivant.

ASUS ZenBook 13 (UX331UAL)

ASUS ZenBook 13 (UX331UAL)

Indiferent care va fi alegerea ta, un laptop poate surprinde pe oricine, fiind un adevărat centru ce aduce divertismentul și informația mai aproape de utilizator.