HomeDesktopuriROG Strix GL12- desktopul de gaming pe care îți dorești să-l privești
ROG Strix GL12

ROG Strix GL12- desktopul de gaming pe care îți dorești să-l privești

Desktopul ROG Strix GL12 este unul dintre modelele cu design neconvențional cu linii angulare, pe care îți dorești să le privești. Spectacolul de lumini este asigurat de un sistem Aura Sync, LED-urile RGB amplasate pe componentele interne fiind ușor de observat prin panoul de sticlă transparent. Utilizatorii pot personaliza efectele luminoase ale panoului frontal apelând la nu mai puțin de 16 milioane de culori cu câteva efecte prestabilite. Spre exemplu, sistemul de răcire cu lichid este iluminat, panourile și conductele transparente lăsând să se întrevadă mișcările lichidului din interior.

Noul model este echipat cu un procesor Intel Core i7 din generația a 8-a, supratactat din fabrică (până la 4.8GHz pentru cele șase nuclee) și de grafica NVIDIA GeForce GTX 1080. ROG Strix GL12 poate fi ușor de modificat grație panourilor și sertarelor interne care pot găzdui hard disk-uri și SSD-uri de diverse dimensiuni.

ROG Strix GL12- remarcabil în întuneric, letal în bătălii

Pe lângă ROG Strix GL12, toate desktopurile și laptopurile ce dispun de Aura Sync permit utilizatorilor să sincronizeze efectele luminoase cu tastaturile, mousii, căștile și alte accesorii compatibile, indiferent de producător, pentru un aspect consistent care să reflecte stilul personal și acțiunea de pe ecran.

ROG Strix GL12

ROG Strix GL12