HomeCum să...Cum să creăm GIF-uri cu Zenfone 4?!
ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

Cum să creăm GIF-uri cu Zenfone 4?!

ASUS ZenFone 4 este un telefon cu posibilități nebănuite, ce așteaptă să fie descoperite. Camerele foto ale telefonului sunt însoțite de un software avansat, ce include o mulțime de funcții regăsite de regulă în programele de editare video.

ASUS ZenFone 4 este disponibil pe piața din România în mai multe variante, cel mai puternic model fiind ZenFone 4 Pro cu chipset Qualcomm Snapdragon 835 și 6GB de memorie RAM. Indiferent dacă preferați acest model sau versiunea de bază Zenfone 4, aveți la dispoziție două camere foto avansate gata să vă ajute oricând este necesar.

Cum să creăm GIF-uri cu Zenfone 4?!

Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să deschideți aplicația pentru camera foto. Mai apoi accesați fereastra cu opțiunile de fotografiere și selectați modul GIF. Bara din josul ecranului vă permite să selectați viteza de preluare a cadrelor în funcție de dinamica momentului pe care-l doriți imortalizat. Țineți aparatul nemișcat, apăsați butonul de fotografiere de pe ecran și țineți apăsat pentru a captura întregul moment. Dacă GIF-ul creat este pe placul vostru, salvați fișierul în memoria telefonului bifând virgula aflată pe ecran în partea stânga-sus. Succesiunea de cadre preluate va forma un fișier GIF pe care-l puteți urca pe rețelele sociale sau pe care îl puteți trimite prietenilor.

Cum să creăm GIF-uri cu Zenfone 4?!