HomeStiriCe se poate face cu ASUS Windows Mixed Reality?

Ce se poate face cu ASUS Windows Mixed Reality?

Casca de realitate virtuală ASUS Windows Mixed Reality deschide noi posibilități de explorare a mediilor virtuale sau a celor inspirate de realitate. Concepută inițial pentru divertisment, casca ASUS Windows Mixed Reality poate fi folosită și în alte scopuri. Imaginea cu rezoluție 3K și o rată de refresh de 90 Hz pare desprinsă din realitate, creierul uman fiind atras într-o cursă ce îl desprinde de mediul înconjurător.

Divertisment

Unul dintre principalele motive pentru care oamenii își doresc un sistem de realitate virtuală este divertismentul. Instalarea căștii de realitate virtuală ASUS Windows Mixed Reality durează mai puțin timp de 10 minute, iar rularea unui mediu virtual este la fel de simplă ca deschiderea pe calculator a unui joc. Realitatea virtuală nu înseamnă numai jocuri, medii controlate și filme. Documentarele, prezentările comerciale și lecțiile interactive sunt la fel de importante.

Dreams of Dali

Educația

Casca ASUS Windows Mixed Reality le permite studenților să învețe într-un mod mult mai captivant, în care pot înțelege mai ușor științele exacte. Viitorii medici, chimiști și ingineri de mâine vor avea o imagine clară a modelelor cu care vor lucra. Molecula unei hidrocarburi, un lanț ADN sau o imagine 3D a unui motor electric vor fi elemente prezentate studenților cu ajutorul realității virtuale.

Posibilitatea de a vedea imaginea din orice unghi e un avantaj extraordinar în înțelegea unor mecanisme complexe. Studenții de top, care aleg una dintre facultățile reunite sub abrevierea STEM (science, technology, engineering, mathematics) vor folosi tehnologia actuală pentru a crea mai departe tehnologie avansată.

Creativitatea

Casca ASUS Windows Mixed Reality dezlănțuie creativitatea, proiectele create în programe CAD (proiectare asistată de calculator) putând fi vizualizate cu ajutorul realității virtuale. Imaginea de ansablu va permite o evaluare mai bună a modului în care viitorii utilizatori vor interacționa cu produsul.

Nu numai inginerii se vor bucura de avantajele realității virtuale. Artiștii și graficienii vor avea un control fără precedent asupra creației lor, modificând și alegând forma finală care li se va părea perfectă.

Afacerile

Companiile vor aprecia și ele avantajele realității virtuale. Dezvoltatorii de complexuri rezidențiale își vor putea prezenta apartamentele sau casele cu ajutorul realității virtuale atunci când participă la un târg dedicat, reușind în acest fel să convingă potențialii clienți de avantajele proiectelor lor. Casele aflate la distanțe considerabile vor putea fi văzute de cumpărători cu ajutorul căștii de realitate virtuală, explorarea acestora putând fi făcută simultan de mii de potențiali clienții, direct din fața calculatorului.