HomeStiriZenHow: O călătorie cu ZenFone Max Plus prin Taipei

ZenHow: O călătorie cu ZenFone Max Plus prin Taipei

ASUS este una dintre cele mai mari companii din industria IT, ce stabililește adevărate tendințe la nivel mondial.

Compania ASUS (AsusTek Computer) a fost înființată în anul 1989 în Taiwan și a crescut de la an la an, ajungând să proiecteze și să fabrice produse electronice diverse. Compania este prezentă și în România, unde a deschis un birou la jumătatea anului 2008, care răspunde și de piața din țara vecină, Bulgaria.

Thomas a luat cu el telefonul ZenFone Max Plus pentru a petrece o zi lungă, în care a dorit să viziteze cât mai multe atracții turistice din Taipei. Capitala Taiwanului oferă o întrepătrundere între cultura asiatică și cea occidentală, arhitectura fiind dominată de clădiri moderne printre care puteți găsi adevărate comori din secolele trecute.

Taipei are o populație de aproximativ 2,7 milioane de locuitori, formând nucleul zonei metropolitane Taipei–Keelung cu o populație totală ce urcă spre 7 milioane de locuitori. Dintre clădirile ușor de remarcat se numără Taipei 101. Aceasta are (509 metri înălțime și 101 etaje) și este una dintre clădirile reprezentative pentru succesul economic al Taiwanului. Turnul are o formă unică, iar de la etajele superioare se poate admira întreaga întindere a capitalei taiwaneze.

ASUS ZenFone Max Plus

ASUS ZenFone Max Plus

ASUS ZenFone Max Plus este un telefon performant și eficient energetic, care poate față unui adevărat maraton turistic. Telefonul este alimentat de o baterie mare, de 4130mAh, ce oferă energie pentru 26 de zile în regim de așteptare 4G. Ecranul de 5,7 inci are rezoluție FullHD, iar sticla 2.5D este curbată către margini.

ZenFone Max Plus beneficiază de două camere foto frontale, cu rezoluție de 16 megapixeli, respectiv 8 megapixeli. Camerele au deschideri diferite, astfel că peisajele și clădirile mari și impresionante sunt mai ușor de încadrat.

Urmăriți în clipul de mai jos aventura lui Thomas în Taipei.

ZenHow: O călătorie cu ZenFone Max Plus prin Taipei