HomeStiriÎntreținere cât mai ușoară pentru desktopurile ASUSPRO
ASUSPRO B8230

Întreținere cât mai ușoară pentru desktopurile ASUSPRO

Operațiunile de întreținere, efectuate periodic, necesită timp și scule speciale pentru a fi duse la bun sfârșit. Cultura americană (și nu numai) pune accentul pe simplitate, ușurând foarte mult aceste operațiuni. Indiferent că e vorba de automobile sau de calculatoare, înlocuirea ventilatoarelor, a filtrelor sau a altor componente ar trebui să fie cât mai simplă.

Rețelele de calculatoare din companii pot cuprinde desktopuri din generații diferite, instalate în sute de birouri, pe etaje diferite. Întreținerea lor periodică necesită multe ore de lucru și personal calificat, de aceea a fost necesară crearea unor carcase inteligente, ușor de desfăcut, chiar și fără instrumente specializate.

Înlocuirea hard diskului, a ventilatoarelor sau simpla curățare a interiorului carcasei se poate face rapid, dacă acestea sunt ASUSPRO. Așa cum puteți vedea în clipul de mai jos, prinderea panourilor și a sertarelor se face cu ajutorul unor cleme inteligente și a șuruburilor ce se pot desface foarte ușor.

Întreținere ușoară pentru desktopurile ASUSPRO