HomeStiriASUS prezintă noi sisteme all-in-one din seria Vivo AiO

ASUS prezintă noi sisteme all-in-one din seria Vivo AiO

Sistemele all-in-one aduc mai multă eleganță și mai multă simplitate în orice sufragerie modernă. Caracterul practic al acestora este apreciat de toți aceia care au fost nevoiți cel puțin odată să descurce firele unui desktop și să le șteargă de praf.

Vivo AiO V272

Vivo AiO V272 dispune de cea de a 8-a generație de procesoare Intel Core i7 și de grafica NVIDIA GeForce MX150 pentru performanțe fără compromis. Ecranul sensibil la atingere, cu diagonala de 27″, redă 100% spectrul de culoare sRGB și are unghiuri largi de vizualizare de 178˚, oferind efecte vizuale mai apropiate de realitate. Sistemul audio ASUS SonicMaster cu difuzoare bass-reflex completează experiența de utilizare. Aplicația ASUS ZenAnywhere le furnizează utilizatorilor posibilitatea a accesa sistemul remote, transformând Vivo AiO V272 într-un centru cloud personal. Sistemul de operare Windows 10, preinstalat, oferă o experiență de lucru sigură și familiară, incluzând funcțiile de recunoaștere vocală pentru mai multă productivitate și eficiență.

ASUS Vivo AiO V272

ASUS Vivo AiO V272

Vivo AiO V222

Vivo AiO V222 beneficiază de un ecran FullHD de 22 de inci, fără ramă, cu un raport ecran/corp de 87%, pentru efecte vizuale uimitoare de la o margine la alta. Combinat cu sistemul audio avansat ASUS SonicMaster cu bass-reflex și tehnologiile exclusive ASUS Splendid și Tru2Life Video, Vivo AiO V222 oferă efecte vizuale remarcabile, și un sunet de cristal.

Componentele sistemelor all-in-one, în general, sunt mai greu de locuit în viitor, de aceea este recomandat să alegeți o versiune cu 16GB de memorie RAM și procesor Intel Core i7 8550U pentru a fi siguri că desktopul va rămâne relevant mai mult timp.

ASUS Vivo AiO V222

ASUS Vivo AiO V222