HomePrezentari videoPrezentare video: ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)
ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

Prezentare video: ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

Telefoanele sunt tot mai inteligente și mai specializate, camera foto fiind elementul cel mai des utilizat indiferent de context. ZenFone 4 Selfie Pro vă permite să realizați portrete perfecte de tip selfie, redefinind practic fotografiile de acest tip.

Pe lângă faptul că e un telefon performant și atrăgător, ZenFone 4 Selfie Pro este echipat cu două camere frontale cu senzori de imagine Sony IMX362 duali cu 12MP fiecare, ce au de două ori mai multe fotodiode pentru capturarea luminii. Folosind SuperPixel Engine, imaginile sunt mai luminoase, iar clipurile 4K – mai detaliate.

În prezentarea video de mai jos puteți descoperi un un telefon creat și optimizat pentru fotografii selfie și wefie, ce ar putea să vă cucerească inima de la primul contact.

Prezentare video: ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

Camera principală pentru selfie-uri a modelului ZenFone 4 Selfie Pro include un obiectiv cu diafragmă largă (F1.8), si cel mai recent senzor pentru imagini Sony, cu un format de dimensiuni mari, 1/2.55” și dimensiune a pixelilor de 1.4µm pentru o sensibilitate de 2x mai bună la lumina comparativ cu camerele standard pentru smartphone-uri. În combinație cu tehnologia ASUS SuperPixel Engine ce controlează într-o manieră inteligentă sensibilitatea senzorilor la lumină și reduce zgomotul de imagine, modelul ZenFone 4 Selfie Pro produce fotografii de o calitate excelentă în HDR, în special în condiții de iluminare slabă.

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro