HomePrezentari videoPrezentare video: ASUS ZenBook Flip UX461U
ASUS ZenBook Flip 14

Prezentare video: ASUS ZenBook Flip UX461U

Un laptop subțire, ușor și performant este alegerea oricărui profesionist aflat în permanentă mișcare. Mobilitatea și flexibilitatea sunt puncte vitale în activitatea unei persoane ce dorește să fie în permanentă legătură cu situația de la birou. ASUS ZenBook Flip UX461U este un model ce ține cont de cerințele profesioniștilor, dar și de nevoile lor de a aborda munca de zi cu zi într-un mod mai relaxant.

Nu de multe ori, utilizatorii renunțau să-și mai ia portabilele cu ei din cauza greutății prea mari sau a autonomiei reduse. ZenBook Flip UX461U este foarte ușor având numai 1,4Kg.

Greutatea sa redusă și carcasa din aluminiu rezistent încurajează activitatea chiar și în deplasările lungi.

ASUS ZenBook Flip UX461U

ASUS ZenBook Flip UX461U

Bateria litiu-polimer de 57Wh oferă până la 13 ore de autonomie, iar atunci când este descărcată se poate reîncărca la 60% în 49 de minute.

ZenBook Flip UX461U beneficiază de aportul procesoarelor Intel Core i7 din generația a opta și de o memorie RAM LPDDR3 de până la 16GB. Un un hardware atât de performant ce mai include SSD-ul PCIe 3.0 x4 de 512GB și grafica NVIDIA GeForce MX150 este potrivit pentru o mulțime de activități, inclusiv pentru prelucrarea grafică a fotografiilor. ZenBook Flip UX461U este tot ceea ce și-ar putea dori un utilizator ce vrea să aibă la îndemână un instrument performant de prelucrare a informației.

Mai jos puteți urmări prezentarea laptopului convertibil ASUS ZenBook Flip UX461U.

Prezentare: ZenBook Flip UX461U