HomeCum să...Cum să fotografiați în modul Beauty cu ZenFone 4 Selfie

Cum să fotografiați în modul Beauty cu ZenFone 4 Selfie

O fotografie selfie reușită nu se poate obține fără câteva ingrediente foarte importante. În primul rând e nevoie de un zâmbet și o stare de spirit bună, care să însenineze orice peisaj. În al doilea rând e nevoie de un aparat foto performant, cu funcții special croite pentru fotografiile de tip selfie sau wefie. Aici intervine ASUS ZenFone 4 Selfie, un telefon echipat cu două camere foto frontale, cu rezoluție mare și funcții speciale de înfruumsețare.

Aceste funcții sunt reunite în noua aplicație SelfieMaster, ce aplică efecte de înfrumusețare în timp real fotografiilor selfie, clipurilor video și transmisiilor live. Modul Beauty al camerei oferă ajustări de calitate profesională cum ar fi îndulcirea tonurilor tenului, corecții la nivelul ochilor și echilibrarea trăsăturilor feței, setările fiind simplu de efectuat prin câteva atingeri.

Cum să fotografiați în modul Beauty cu ZenFone 4 Selfie

Pe lângă ZenFone 4 Selfie, ASUS mai oferă și modelul ZenFone 4 Selfie Pro, un telefon cu chipset Snapdragon 625, pe 64 de biți, la 2.0GHz și 4GB de memorie RAM. Camera principală a telefonului poate filma la rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), lăsând utilizatorii să se bucure de amintiri vizuale cu detalii incredibile.

Află mia multe despre ASUS ZenFone 4 Selfie, accesând pagina: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-4-Selfie-ZD553KL/

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro