HomeCum să...Cum să filmați un clip Timelapse cu ASUS Zenfone 4!

Cum să filmați un clip Timelapse cu ASUS Zenfone 4!

Realizarea unui clip video de tip timelapse cu ASUS Zenfone 4 este o joacă de copil. ASUS a simplificat foarte mult interfața grafică a camerelor foto montate pe Zenfone 4, astfel încât setările, similare cu cele ale unui aparat foto profesional, să fie cât mai simplu de activat. Zenfone 4 dispune de un sistem cu două camere foto principale, cu senzori Sony IMX362, de ultimă generație și o diafragmă largă f/1.8 ce oferă performanțe incredibile în condiții de iluminare scăzută.

Cum se face un clip Timelapse?

1. Primul lucru de care avem nevoie este un trepied. Telefonul trebuie montat fix pe acesta și nu trebuie să se miște în timpul filmării.
2. Deschidem aplicația camerei foto, glisăm ecranul de jos în sus pentru meniul moduri de fotografiere și selectăm „timelapse”.
3. Selectăm timpul de preluare a cadrelor. Putem selecta de la o secundă la 2,5 secunde.
4. Apăsăm butonul Record și mai apoi icoana Power Saving.

Realizarea unui clip timelapse necesită un timp mai îndelungat, însă Zenfone 4 se achită cu succes de această sarcină grație bateriei puternice și a funcțiilor de economisire a energiei. La final, nu uitați să apăsați stop, înainte de a demonta telefonul de pe trepied pentru a vizualiza rezultatele.

Cum se face un clip Timelapse cu ASUS Zenfone 4?

ZenFone 4 este un telefon Android cu diagonala de 5,5 inci, ce extinde linia ZenFone cu un design luxos și oferă opțiuni avansate de fotografiere prin intermediul sistemului dual de camere foto, dându-le posibilitatea utilizatorilor să surpindă cadre din multiple perspective. Utilizatorii vor putea captura imagini superbe atât în interior, cât și în exterior, iar lentilele cu unghi larg de 120 de grade vor permite încadrarea mai ușoară a peisajelor și a subiecților, cadrele și clipurile video sugerând adevăratul sentiment al locurilor.

Telefonul este echipat cu cea mai nouă platformă mobilă Snapdragon 630, ZenFone 4 furnizează performanțe ridicate în condiții de eficiență energetică crescută pentru fiecare scenariu, în timp ce bateria litiu-polimer de înaltă capacitate și tehnologia de încărcare rapidă ASUS BoostMaster cresc autonomia modelului. Aflați mai multe informații despre telefonul ASUS Zenfone 4 ZE554KL accesând pagina: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-4-ZE554KL/