HomeStiriCe avantaje ne oferă ASUS ZenFone 4 Selfie Pro?!

Ce avantaje ne oferă ASUS ZenFone 4 Selfie Pro?!

ASUS a analizat modul în care oamenii utilizează telefoanele și a înțeles că fotografia este unul dintre cele mai importante aspecte pe care oamenii le i-au în calcul atunci când aleg un telefon. Telefonul inteligent a înlocuit camerele foto de buzunar și a oferit cadre de calitate cu o singură atingere, reușind acolo unde producătorii de camere compacte au dat greș. Mai mult, telefonul e pe cale să înlocuiască și aparatele foto DSLR entry-level, acestea din urmă ne mai având argumente care să justifice o astfel de achiziție costisitoare.

Telefoanele ASUS ZenFone 4 Selfie și ZenFone 4 Selfie Pro sunt concepute să ofere fotografii și filme selfie la o calitate excepțională, fiind recomandate celor care obișnuiesc să posteze frecvent fotografii pe rețelele sociale.

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

ASUS ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL)

Seriile de telefoane ZenFone 4 Selfie dispun de două camere de calitate amplasate frontal și de un software pentru procesarea imaginii care facilitează realizarea selfie-uri reușite și de wefie-uri extinse, în orice scenariu. Noua aplicație SelfieMaster aplică efecte de înfrumusețare în timp real fotografiilor selfie, clipurilor video și transmisiilor live, în timp ce modul Beauty al camerei oferă ajustări de calitate profesională cum ar fi îndulcirea tonurilor tenului, corecții la nivelul ochilor și echilibrarea trăsăturilor feței – totul cu câteva atingeri.

Telefonul ZenFone 4 Selfie Pro, modelul Selfie cel mai puternic, poate realiza clipuri la rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), cu ajutorul camerelor frontale!

ZenFone 4 Selfie Pro vine cu o cameră foto frontală cu unghi larg de 120° pentru fotografii de grup, ce simplifică încadrarea mai multor persoane și a peisajului din jur, fiind perfectă pentru întâlniri și călătorii. Clipul de mai jos ne arată exact diferențele între modurile selfie și avantajul celor două camere foto cu unghi diferit.

Ce avantaje ne oferă ASUS ZenFone 4 Selfie Pro