HomeStiriZenFone 4 Max: rezerva ta de energie!
ZenFone 4 Max

ZenFone 4 Max: rezerva ta de energie!

ASUS ZenFone 4 Max este un telefon solid, fiabil, cu autonomie ridicată, construit pentru oamenii ce au nevoie de energie pentru mai mult timp.

ZenFone 4 Max va fi disponibil în Europa în două versiuni cu dimensiuni diferite. ZenFone 4 Max (ZC554KL) va integra un ecran de 5,5 inci și o baterie mare de 5000mAh, cu tehnologie ASUS PowerMaster, ce oferă o autonomie incredibilă de 46 de zile în regim de așteptare 4G. ZenFone 4 Max (ZC520KL) beneficiază de un ecran cu diagonala de 5,2 inci și de o baterie de 4100mAh cu încărcare rapidă, având o autonomie de până la 37 de zile în regim de așteptare 4G.

ASUS ZenFone 4 Max este un smartphone proiectat pentru funcționare pe termen lung. ZenFone 4 Max este un terminal pe care utilizatorul se poate baza atunci când pleacă într-o excursie pe munte sau la un drum mai lung.

Având o baterie masivă, ZenFone 4 Max se poate dedubla într-un acumulator extern ce furnizează 5V la 1A pentru alte dispozitive mobile prin intermediul cablului USB On The Go (OTG) inclus. Atunci când încarcă alte dispozitive, ZenFone 4 Max monitorizează propriul nivel de încărcare și nu va permite descărcarea bateriei sub nivelul de 30%, asigurând utilizarea în continuare a telefonului.

Descoperă telefonul ZenFone 4 Max

ZenFone 4 Max este bazat pe platformele Qualcomm Snapdragon 425 și 430, eficiente din punct de vedere energetic, alimentate de acumulatorul de mare capacitate ce oferă autonomie pentru o întreagă zi de lucru și chiar mai mult, înlăturând orice griji în ceea ce privește bateria.

Acceleratoarele grafice Qualcomm Adreno 308 și 505 îmbunătățesc mai departe performanțele și responsivitatea, permițându-i modelului ZenFone 4 Max să ruleze cele mai noi jocuri. ZenFone 4 Max suportă, de asemenea, comunicații 4G LTE Cat. 4 pentru descărcare ultrarapidă, cu viteze de până la 150Mbps.

O lume frumoasă cu autonomie mai mare

Aflați mai multe despre ASUS ZenFone 4 Max accesând pagina: https://www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-4-Max-ZC554KL/