HomeStiriFotograful Vlad Eftenie acceptă provocarea ZenFone 4

Fotograful Vlad Eftenie acceptă provocarea ZenFone 4

Vlad Eftenie, un cunoscut fotograf din România, a descoperit telefonul ASUS ZenFone 4 și a rămas uimit de posibilitățile pe care se are sistemul dual de camere foto. Vlad Eftenie este profesor la Universitatea de Arhitectură „Ion Mincu” și a introdus studeților săi cursul de fotografie de arhitectură, principala sa pasiune.

„Aparatul foto al telefonului este un instrument prea puțin explorat, pentru că nimeni nu stă să cerceteze ce ar putea să facă” a declarat Vlad Eftenie.

Fotograful Vlad Eftenie acceptă provocarea ZenFone 4

ASUS ZenFone 4 beneficiază de un sistem dual de camere foto cu deschidere diferită și un sistem complex de lentile. Setările manuale ale camerelor foto pot îmbunătăți foarte mult cadrele realizate, mai ales dacă ajung pe mâna unui profesionist, așa cum este fotograful Vlad Eftenie.

ASUS ZenFone 4 reprezintă o evoluție majoră în arhitectura camerelor foto duale, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor să redescopere lumea din diferite puncte de vedere. ZenFone 4 deschide ușile fotografiei fără limite și le oferă tuturor șansa de a surprinde cadre la o calitate profesională.
Află mai multe despre gama ZenFone 4 accesând pagina: https://www.techinstyle.ro/zenfone-4/