HomeStiriDe ce ar trebui să cumpărăm un PC all-in-one?

De ce ar trebui să cumpărăm un PC all-in-one?

ASUS Zen AiO ZN242 este un calculator all-in-one de excepție, având numeroase caracteristici prin care să convingă cumpărătorii ce s-ar îndrepta mai de grabă către un desktop convențional.

Calculatoarele all-in-one eliberează spațiul de pe birou, nu au cabluri care să acumuleze praf și care să creeze probleme suplimentare și mai ales funcționează perfect din primul moment în care am apăsat butonul de pornire.

ASUS Zen AiO ZN242 dispune de un superb ecran NanoEdge cu diagonala de 23.8 inci ce maximizează suprafața vizibilă. Având o ramă de numai 2mm, Zen AiO ZN242 are un raport incredibil ecran/corp ce se apropie de 90%, utilizatorul bucurându-se de o imagine mai imersivă. Avantajele sistemelor all-in-one sunt aduse și de ecranele touchscreen ce acceptă până la ce atingeri simultate. Utilizatorul poate folosi o gamă largă de elemente de gestică, cu ajutorul cărora poate muta sau modifica elemente grafice, fotografii sau documente.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Comparativ cu laptopurile, calculatoarele all-in-one încorporează procesoare mai puternice și mai multă memorie RAM, menținând în același timp forma compactă. De exemplu, Zen AiO ZN242 poate fi configurat cu procesoare Intel Core i7 de până la 3.8GHz, grafică NVIDIA GeForce GTX 1050, 32 GB de memorie RAM DDR4 și 512GB SSD. Opțional se poate monta un hard disk de 1TB pentru a obține mai mult spațiu de stocare.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Comparativ cu sistemele desktop, calculatoarele all-in-one sunt cu mult mai compacte și au un design mai simplu, integrând componentele hardware și ecranul într-o singură carcasă. Prin eliminarea cablurilor și a conectorilor suplimentari, se obține o reducere de greutate, iar biroul este mult mai aerisit și mai confortabil. Un singur cablu de alimentare este suficient pentru întreg calculatorul, mouse-ul și tastatura fiind conectate wireless. Chiar și dispozitivele mobile pot fi conectate wireless cu ajutorul modului Bluetooth.

Zen AiO ZN242 are un compartiment special pentru camera web, astfel încât aceasta să stea ascunsă atunci când nu e folosită. Gurile de ventilație sunt mascate, aspectul general al sistemului fiind foarte compact și fluid.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Combinând ecranul de mari dimensiuni cu un hardware puternic, calculatorul all-in-one oferă tot ce-i mai bun din două lumi oarecum antagoniste: puterea unui desktop, suprafața mare a unui ecran și simplitatea exterioară a unui laptop.

Aflați mai multe despre ASUS Zen AiO ZN242 accesând pagina: https://www.asus.com/All-in-One-PCs/Zen-AiO-ZN242IF/.