HomeStiriCe poți face cu un all-in-one de la ASUS?!
ASUS Zen AiO ZN242

Ce poți face cu un all-in-one de la ASUS?!

Sarcinile dificile ce implică putere de procesare și volume mari de stocare au rezervat un loc aparte pentru sistemele desktop. Unitățile centrale voluminoase, cu mulți conectori și flexibilitatea de a primi oricând o componentă nouă au fost până de curând sistemele perfecte pentru orice fel de aplicație, oricânt de solicitantă ar fi. Tehnologia a evoluat într-un ritm alert, puterea sistemelor de calcul a crescut foarte mult, iar aplicațiile complexe, cum ar fi cele de editare video, s-au bucurat pe deplin de suplimentarea memoriei RAM și de creșterea numărului nucleelor de procesare. Mai mult, atunci când acestea au învățat să folosească puterea plăcilor video dedicate, profesioniștii au simțit un spor considerabil de performanță, câștigând timp prețios.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Poate un all-in-one să înlocuiască desktopul

Un all-in-one modern poate oricând să înlocuiască desktopul clasic. Noile procesoare și memorii sunt construite pe baza unor procese tot mai fine, ajungând la puteri și capacități ireale. În multe cazuri, un all-in-one de generație nouă este chiar mai puternic decât un desktop.

ASUS Zen AiO ZN242 este perfect

ASUS Zen AiO ZN242 este un all-in-one construit perfect, ce nu mai are nevoie de absolut nimic. Din primul moment din care este scos din cutie, ASUS Zen AiO ZN242 va funcționa impecabil, achitându-se cu succes de cele mai dificile sarcini.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Editare video

ASUS Zen AiO ZN242 poate rula rapid programele de editare grafic[ sau editare video. Fotografiile și filmele de vacanță pot fi mai apoi stocate pe hard diskul intern, în cloud sau pe unitățile de stocare atașate în rețeaua dumneavoastră de acasă. Calculatorul are un ecran cu diagonala de 23.8 inci și acoperă 100% din spectrul de culoare sRGB, oferind toate caracteristicile necesare pentru activitatea unui profesionist.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Spațiul de pe birou este folosit în mod rațional, Zen AiO ZN242 fiind compat, fără alte cabluri și periferice care adună praf. Rama NanoEdge, foarte îngustă a permis micșorarea dimensiunilor totale, utilizatorul având în față doar ceea ce contează.

Editare foto la cel mai înalt nivel

ASUS Zen AiO ZN242 nu este numai un computer pentru living. Utilizatorii care fac editare grafică la cel mai înalt nivel se vor bucura de configurația hardware foarte puternică. ASUS Zen AiO ZN242 are la bază un procesor Intel i7-7700HQ quad-core, cu Turbo Boost de până la 3.8 GHz. Cei 32GB de memorie RAM se vor dovedi de un real folos atunci când mai multe imagini vectoriale ce măsoară sute de MB vor fi deschise simultan într-o aplicație de editare grafică.

ASUS Zen AiO ZN242

ASUS Zen AiO ZN242

Suficient de puternic pentru cele mai populare jocuri

Jocuri precum Counter-Strike: Global Offensive, DOTA 2 sau Civilization VI vor rula foarte ușor pe ASUS Zen AiO ZN242 datorită acceleratorului grafic NVIDIA GeForce GTX 1050. Unitatea de stocare SSD de 512GB asigură o viteză ridicată de transfer, jocurile instalându-se cu rapiditate.

Aflați mai multe despre ASUS Zen AiO ZN242, accesând pagina oficială: https://www.asus.com/All-in-One-PCs/Zen-AiO-ZN242IF/?_ga=2.68058001.1412669430.1508395922-1303729806.1508140584