HomeStiriASUS Zenbook UX430 – laptopul oficial al galei Media Music Awards 2017
ASUS Zenbook UX430 la Media Music Awards 2017

ASUS Zenbook UX430 – laptopul oficial al galei Media Music Awards 2017

ASUS Zenbook UX430 a fost laptopul oficial al galei Media Music Awards 2017. Portabilul este echipat cu Windows și are un ecran NanoEdge, ce maximizează suprafața vizibilă. Mai exact, ecranul de 14 inci este montat într-un corp compact, mai mic decât carcasa multor laptopuri de 13″. Această realizare a fost posibilă prin îngustarea ramei la 7,18 mm, generând un raport ecran/corp de 80% pentru maximizarea productivității și a confortului.

Filosofia designului ZenBook presupune întotdeauna un stil elegant, iar ZenBook UX430 nu face excepție de la această regulă, cele patru culori sofisticate oferind o nuanță potrivită fiecărui utilizator. Eleganța atemporală a finisajelor metalice este îmbunătățită cu opțiunile de culori Royal Blue și Rose Gold, acoperite cu un strat aplicat prin litografie nanoimprimată (NIL) ce oferă sclipiri luxoase. Pentru aceia care preferă aspectul clasic, schemele de culori Quartz Grey și Shimmer Gold au finisaje metalice sablate, fără acoperire NIL.

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430

ASUS ZenBook UX430 oferă performanțe uimitoare, fiind motorizat de cele mai noi procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a și de grafica dedicată NVIDIA GeForce 940MX. Memoria RAM DDR4 poate cuantifica până la 16GB, iar datele sunt stocate pe unități SSD rapide, cu o capacitate de până la 512GB.

Galerie Foto: ASUS Zenbook UX430 la Media Music Awards 2017

ZenBook UX430 este echipat cu un conector reversibil USB Type-C (USB-C) folosit și pentru ieșirea video, facilitând conexiunile în dublu sens. Acesta este însoțit de un port USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port Micro HDMI și un slot pentru carduri SD.

Proiectat pentru o utilizare non-stop și un stil de viață activ, ASUS ZenBook UX430 are o autonomie mărită, acoperind întreaga zi de lucru. Bateria litiu-polimer de 50Wh conferă portabilului o autonomie de până la 9 ore.