HomeStiriANDRA descoperă noul ZenFone 4 la Media Music Awards 2017
Andra la Media Music Awards 2017

ANDRA descoperă noul ZenFone 4 la Media Music Awards 2017

Andra a avut parte de o surpriză din partea ASUS, imediat cum a ajuns în backstage-ul de la Media Music Awards 2017. Îndrăgita solistă a primit un telefon ASUS ZenFone 4 într-o cutie muzicală specială.

ASUS este un susținător constant al industriei muzicale, spectacolele Media Music Awards reprezentând o selecție a celor mai difuzate piese din România. Marți, 3 octombrie 2017, în premieră în București, pe terasa ParkLake, Andra a primit premiul MOST WANTED ARTIST by ASUS Fans, în urma rezultatelor sondajelor de pe pagina oficială de Facebook.

ANDRA descoperă noul ZenFone 4 în backstage la Media Music Awards 2017

ASUS ZenFone 4 este un telefon Android cu diagonala de 5,5 inci, ce extinde linia ZenFone cu un design luxos și oferă opțiuni avansate de fotografiere prin intermediul sistemului dual de camere foto, dându-le posibilitatea utilizatorilor să surpindă cadre din multiple perspective.

Sistemul cu două camere foto principale dispune de senzori Sony IMX362, de ultimă generație și o diafragmă largă f/1.8 ce oferă performanțe incredibile în condiții de iluminare scăzută.

ASUS ZenFone 4

ASUS ZenFone 4

Platformă mobilă Snapdragon 630 cu până la 4GB de memorie RAM este proiectată să suporte îmbunătățiri ale performanței procesorului, iar acceleratorul video Adreno 508 poate oferi performanțe grafice cu 30% mai rapide decât Snapdragon 626, pentru o experiență fluidă și cu răspuns rapid în cele mai noi aplicații și jocuri 3D.