HomeStiriProfesioniștii aleg laptopurile ASUS ZenBook Pro UX550!
ASUS ZenBook Pro UX550VE

Profesioniștii aleg laptopurile ASUS ZenBook Pro UX550!

ASUS ZenBook Pro UX550 este un notebook solid, destinat profesioniștilor. Noul model îndeplinește orice sarcină, indiferent cât ar fi de dificilă, fiecare parte a lui fiind gândită să facă față noilor aplicații și servicii din mediul cloud.

ZenBook Pro păstrează liniile elegante ce au consacrat această serie și aduce unele elemente de noutate cum ar fi ecranul NanoEdge 4K UHD de 15,6 inci. 83% este raportul dintre ecranul vizibil și capac. Portabilul are un schelet solid din aluminiu și o carcasă care pune în valoare frumusețea metalului.
Elementele metalice sunt tăiate cu mare precizie pe mașini CNC, iar culorile sofisticate sunt aplicate prin diverse procedee chimice, astfel că ZenBook Pro nu va afișa prea curând semne de uzură așa cum se întâmplă în cazul modelelor ieftine cu carcase din plastic.

ZenBook Pro UX550V integrează inclusiv procesorul Intel Core i7-7700HQ, quad-core, cu frecvențe Turbo Boost de până la 3.8GHz și 6MB memorie cache. În prezentarea noastră am ales celălalt model, cu Intel Core i5 7300HQ și 8 GB RAM. Memoria poate urca la 16GB, fiind suficientă pentru aplicațiile complexe, cum ar fi Adobe Photoshop.

ASUS ZenBook Pro UX550

ASUS ZenBook Pro UX550

Ca utilizator, vei aprecia cu siguranță SSD-ul de 1TB, pe interfață PCIe x4, ce atinge la citire viteze de până la 3000MB/s. Placa grafică NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti suportă operațiunile de editare foto/video fiind un adevărat aliat al celor care lucrează frecvent cu fotografii, elemente grafice și clipuri video.
În ciuda unor configurații foarte puternice, ASUS ZenBook Pro păstrează profilul subțire de numai 18,9mm și o greutate de doar 1,8Kg.
Laptopul are un sistem termic eficient, cu două ventilatoare, ducând căldura departe de utilizator.

Dimensiunile mai mari, generate de diagonala ecranului au permis montarea mai multor porturi USB 3.1, inclusiv două de tip C pentru conectarea telefoanelor și cu tehnologie Thunderbolt pentru ieșire 4K. Avem și ieșire HDMI și un cititor pentru carduri microSD. Spre bucuria audiofililor, ASUS oferă un conector audio de 3.5mm ce pune în valoare sistemul audio Harman Kardon. Altfel, laptopul are 4 difuzoare cucamere acustice de minim 2,5 cmc. difuzoarele sunt prezente în lateralele palm restului.

ASUS ZenBook Pro UX550V este disponibil în două culori interesante. Prima este albastru roial, iar a două nuanță, aplicată chiar pe modelul acesta e un negru mat ce amintește de culoarea grafitului.

ASUS ZenBook Pro UX550VE – prezentare video