HomeStiriMai multă flexibilitatea cu ASUS VivoBookFlip TP501
ASUS VivoBook Flip TP501

Mai multă flexibilitatea cu ASUS VivoBookFlip TP501

Flexibilitatea și performanța sunt unele dintre atributele succesului. ASUS VivoBookFlip TP501 reprezintă un model excelent de portabil ce poate fi folosit atât la birou, cât și acasă. Modelul cu ecran de 15,6 inci și balama dublă are o greutate de doar 2.2kg și un profil de doar 22.5mm.

Balamaua metalică robustă, cu un sistem de rotire la 360 de grade, vă ajută să vă organizați viața exact așa cum vă doriți. Puteți folosi modul laptop pentru sarcini de lucru, și apoi trece instant în modul ”cort” pentru a partaja sau discuta lucruri cu colegii. Flip TP501 îți oferă un nivel ridicat de performanță și eficiență energetică cu ajutorul procesoarelor Intel Core i7 de Generația a 6-a și a unității grafice dedicate NVIDIA GeForce de înaltă performanță.

ASUS VivoBook Flip TP501

ASUS VivoBook Flip TP501

Noul conector reversibil USB Tip-C ușurează semnificativ procesul de conectare al oricărui dispozitiv exterior. Interfața foarte rapidă USB 3.1 Gen 1 (până la 5Gbit/s) vă permite să transferați un film de 2GB pe o unitate externă de stocare USB în mai puțin de 2 secunde. Pentru ușurință în utilizare și compatibilitate maxime, TP501 este echipat cu un port USB 2.0 standard și două port-uri USB 3.0, împreună cu un conector HDMI suplimentar pentru atașarea diverselor periferice sau dispozitive externe.

Descoperiți caracteristicile portabilului ASUS VivoBookFlip TP501, accesând clipul de mai jos.

Prezentare: ASUS VivoBookFlip TP501