HomeProduseLaptopuriMai multă flexibilitate în viața de zi cu zi: ZenBook Flip 14
ASUS VivoBook Flip 14

Mai multă flexibilitate în viața de zi cu zi: ZenBook Flip 14

Flexibilitatea noului portabil ZenBook Flip 14 ne oferă opțiuni de lucru variate. Balamaua versatilă 360° ErgoLift permite întoarcerea ecranului la un unghi de 360 de grade, laptopul devenind o tabletă cu ecran generos și sistem de operare Microsoft Windows.

Având în vedere flexibilitate adusă de balamaua 360° ErgoLift, ZenBook Flip 14 nu este un simplu produs. Acesta se poate transforma pur și simplu într-un stand de prezentare sau într-o tabletă cu ecran de 14 inci.

ASUS VivoBook Flip 14

ASUS VivoBook Flip 14

Măsurând numai 13,9 mm în grosime, ZenBook Flip 14 dispune de o combinație unică între procesorul Intel Core de generația a opta și grafica cu arhitectură NVIDIA Pascal. Laptopul are o carcasă din aluminiu, cu un ecran tactil de 14 inci și o ramă foarte îngustă, de numai 7,15 mm, fapt care a permis construcția unui corp compact ce nu depășește în dimensiuni modelele de 13 inci. Ecranul reproduce 100% din spectrul de culoare sRGB, are un contrast de 1000:1 și tehnologii de îmbunătățire a imaginii. Modul Eye Care, inclus în ASUS Splendid, protejează vederea utilizatorului reducând nivelul luminii albastre cu până la 30%.

ZenBook Flip 14 nu își va lăsa niciodată utilizatorii să aștepte, unitatea SSD PCIe x4 de 512GB și memoria RAM de 16GB oferind timpi de acces cât mai mici și viteze ridicate pentru transferul datelor. Bateria litiu-polimer de 57Wh oferă energia necesară pentru întreaga zi, autonomia acestui model ajungând la 13 ore. Mai mult, ZenBook Flip 14 se poate reîncărca la 60% din capacitate în numai 49 de minute. Notebookul beneficiază de două porturi USB 3.1 Gen 1 Type-A, un port HDMI și un cititor de carduri microSD. ZenBook Flip 14 are finisaje metalice inspirate de filosofia Zen și este disponibil în două culori sofisticate: auriu glaciar și gri ardezie.

Prezentare ASUS ZenBook Flip 14


ZenBook Flip 14 va fi disponibil în două nuanțe de culoare: auriu glaciar și gri ardezie.