HomeStiriFotografie selfie la nivel Pro!
ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

Fotografie selfie la nivel Pro!

ASUS aduce fotografia selfie la nivelul Pro. ZenFone 4 Selfie Pro, modelul cel mai puternic al seriei ZenFone 4 Selfie, beneficiază de cea mai avansată cameră selfie cu senzori de imagine Sony IMX362 duali, ce au de două ori mai multe fotodiode pentru capturarea luminii comparativ cu senzorii obișnuiți de aceeași rezoluție.

ASUS SuperPixel Engine capturează cu ajutorul senzorului selfie-uri de două ori mai luminoase și clipuri selfie uimitor de detaliate la rezoluție 4K. Tehnologia 24MP DuoPixel utilizează informațiile culese de senzori pentru a crea în mod inteligent o singură fotografie cu rezoluție de 24 megapixeli, rezultând un selfie de înaltă rezoluție.

ZenFone 4 Selfie Pro vine cu o cameră foto frontală cu unghi larg de 120° pentru fotografii de grup, ce simplifică încadrarea mai multor persoane și a peisajului din jur, fiind perfectă pentru întâlniri și călătorii.

Prezentare ASUS ZenFone 4 Selfie Pro

Alături de camerele duale frontale, ZenFone 4 Selfie Pro dispune de o cameră principală de 16 megapixeli cu senzor de imagine Sony și ASUS SuperPixel Engine ce permite imortalizarea momentelor prețioase, cu claritate și detalii uimitoare. Camera principală poate filma la rezoluție 4K UHD (3840 x 2160), lăsând utilizatorii să se bucure de amintiri vizuale cu detalii incredibile.

ZenFone 4 Selfie Pro se bazează pe platforma mobilă Snapdragon 625, pe 64 de biți, la 2.0GHz, cu 4GB de memorie RAM și are un accelerator video Adreno 506, conceput să furnizeze performanțe rapide pentru o experiență fotografică superioară, precum și să ruleze cu ușurință cele mai noi aplicații și jocuri.
ZenFone 4 Selfie Pro este disponibil în trei culori elegante: roșu, auriu și negru.