HomeStiriASUS ZenFone 4: Povestea design-ului

ASUS ZenFone 4: Povestea design-ului

ASUS ZenFone 4 este un telefon inteligent ce a evoluat mult atât din punct de vedere al hardware-ului intern cât și al aspectului exterior. Prestigioasele linii de design Zenfone, cu numeroase lini rafinate, creează o frumusețe singulară specifică terminalelor premium.

În clipul de mai jos puteți urmări o serie de imagini cu noul ASUS ZenFone 4 și elementele care îi conferă acetuia tușa de rafinament atât de necesară într-o societate avansată din toate punctele de vedere.

ASUS Zenfone 4 – iubim fotografia!

ASUS ZenFone 4 este bazat pe un chipset Qualcomm Snapdragon 660 cu 6GB de memorie RAM, această combinație oferind toată forța necesară sistemului de operare Android N, precum și jocurilor cu grafică avansată. Telefonul se poate conecta în rețele mobile 4G LTE Cat. 12/13 și în rețele Wi-Fi 802.11ac dual-band MIMO (multi input, multi output).

ASUS Zenfone 4

ASUS Zenfone 4

ASUS ZenFone 4 reprezintă o evoluție majoră în arhitectura camerelor foto duale, oferindu-le posibilitatea utilizatorilor să redescopere lumea din diferite puncte de vedere. Telefonul dispune de un sistem avansat de camere video ce extinde foarte mult posibilitățile de fotografiere. Camera principală de 12 megapixeli este echipată cu un senzor Sony IMX362 cu pixeli de 1.4µm și lentile F1.8. O a doua cameră este concepută să preia imagini largi, reușind să cuprindă grupurile de prieteni și peisajele pe care le-ați putea întâlni în vacanță.

ASUS ZenFone 4: Povestea design-ului

Trecerea de la o cameră la alta se face instant, fără să altereze fotografia. performanțele camerei sunt îmbunătățite mai departe de tehnologia de procesare a semnalului Qualcomm Spectra 160, ce oferă o focalizare rapidă și un zoom fluid, fotografiile câștigând și un colorit mai plăcut.

ASUS Zenfone 4

ASUS Zenfone 4

Aflați mai multe despre telefonul ASUS ZenFone 4 accesând pagina oficială: https://www.asus.com/Phone/ZenFone-4-ZE554KL/