HomeStiriASUS Windows Reality Mixed Reality redefinește lumea virtuală

ASUS Windows Reality Mixed Reality redefinește lumea virtuală

Lumea virtuală va face parte din realitățile vieții noastre de zi cu zi. Simulările spațiului virtual sunt din ce în ce mai convingătoare iar diferențierea celor două lumi ar putea deveni o reală problemă în viitor.

ASUS nu putea să stea deoparte și a abordat această tehnologie împreună cu cei de la Microsoft. Casca ASUS Windows Mixed Reality este construită pe baza tehnologiei Microsoft și le aduce utilizatorilor o lume reală și o experiență virtuală imersivă, lăsându-i să vadă mediul într-o manieră complet nouă și să exploreze noi lumi, ce pun la încercare imaginația. Casca beneficiază de un design elegant cu desene 3D și este construită din materiale confortabile și ușoare.

ASUS Windows Mixed Reality

ASUS Windows Mixed Reality

Colaborarea dintre ASUS și Microsoft pentru casca ASUS Windows Reality Mixed Reality subliniază parteneriatul puternic și angajamentul acestora de a crea tehnologii inovatoare și de a le oferi utilizatorilor experiențe de înaltă calitate.

Aceasta oferă un design unic, cu un model cu poligoane 3D și efecte lucioase. Cântărind sub 400 de grame și dispunând de materiale antibacteriene și un design echilibrat, ce reduce presiunea asupra nasului și a feței, ASUS Windows Mixed Reality este modernă și confortabilă atunci când este purtată pe perioade lungi, permițându-le utilizatorilor să se bucure mai mult timp de o experiență imersivă. Casca ASUS Windows Mixed Reality beneficiază de monitorizarea din interior cu două camere de urmărire integrate cu urmărirea poziției pe șase axe – 6DoF (six-degrees-of-freedom). Spre deosebire de alte căști, ASUS Windows Mixed Reality nu are nevoie de senzori externi și software adițional, facilitând instalarea inițială și pornirea rapidă a dispozitivului.

Prezentare Asus Windows Mixed Reality