HomeStiriASUS Join the Republic ajunge în Constanța!

ASUS Join the Republic ajunge în Constanța!

ASUS va organiza în perioada 21-24 septembrie 2017, în centrul comercial City Park Mall din Constanța, evenimentul de gaming Join the Republic, o ocazie perfectă pentru cei care doresc să testeze noile dispozitive ASUS de ultimă generație.

Evenimentul va cuprinde trei zone diferite, adresate fanilor ASUS. Turneul Join the Republic va cuprinde meciuri de CS:GO, Hearthstone și FIFA, desfășurate pe sisteme Republic of Gamers, precum și sesiuni free-to-play deschise publicului vizitator.

ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România

ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România

Cea de-a doua zonă a evenimentului va găzdui noile serii de laptopuri ASUS Zenbook, precum și telefoanele Zenfone 4. Zona a treia va fi special amenajată pentru cei care doresc să urmărească în direct lansarea noii game de telefoane ZenFone 4, eveniment ce va fi transmis în direct de la Roma.

Fanii ASUS vor putea testa notebookuri de gaming precum: ROG G752, ROG GL702 sau ROG GL553 și își vor putea testa abilitățile pe desktopurile oficiale ale ROG Masters 2017- ROG G20.

Fii tu primul posesor de Zenfone 4 din România!

Lansarea europeană a noului telefon ASUS Zenfone 4, eveniment ce va avea loc la Roma, Italia, în data de 21 septembrie, nu va rămâne fără ecou în România. Vizitatorii prezenți în standul ASUS nu numai că vor afla în premieră caracteristicile noului telefon, dar vor putea participa la o tombolă ce are ca premiu principal un exemplar din cel mai titrat smartphone al momentului – ZenFone 4.

Cel mai bun jucător român de FIFA vine la Join the Republic

Ovidiu „Ovvy” Patrascu, cel mai bun jucător român de FIFA, campion european și vicecampion mondial, va fi prezent vineri, 22 septembrie 2017, la standul ASUS din City Park Mall pentru o întâlnire cu fanii din Constanța și nu numai. Ovvy va discuta cu publicul prezent, va oferi o serie de sfaturi în ceea ce privește tacticile ce pot fi aplicate în FIFA și va face demonstrații pe sistemele ROG.

Premii atractive pentru concurenți și vizitatori

Vizitatorii vor beneficia de tombole zilnice unde vor putea câștiga premii speciale, precum: ochelari VR, tricouri Republic of Gamers, brățări Republic of Gamers.

Fondul de premii acordate participanților la competițiile organizate la standul ASUS va fi de aproximativ 11.000 de lei și va consta în telefoane ASUS Zenfone 3 Max și Zenfone 3 Go, rucsacuri Argo, tricouri, precum și în diverse materiale promoționale.