HomeStiriROG Zephyrus – o demonstrație de forță
ROG Zephyrus

ROG Zephyrus – o demonstrație de forță

ROG Zephyrus este un laptop revoluționar și o demonstrație de forță din partea ASUS care a vrut să arate că plăcile video NVIDIA GeForce GTX 1080 pot fi montate într-o carcasă cu o grosime de numai 16.9 mm.

ROG Zephyrus are un corp subțire care integrează un hardware ce rivalizează desktopurile de gaming: grafică NVIDIA GeForce GTX 1080 cu design Max-Q, a șaptea generație de procesoare Intel Core, un ecran opțional de 120Hz, ROG Active Aerodynamics System pentru a menține o răcire și o acustică eficientă și o tastatură RGB – totul într-o carcasă de numai 16,9–17,9 mm grosime.

Prezentare ROG Zephyrus

ROG Zephyrus este motorizat de procesoarele Intel Core din generația a șaptea și vine cu sistemul de operare Windows 10 sau Windows 10 Professional preinstalat.
Laptopul oferă o gamă extinsă de opțiuni de conectivitate, incluzând un port Thunderbolt 3 Type-C, patru USB-uri 3.1 Type-A, un HDMI 2.0 şi un jack audio pentru căşti. Modulele wireless 802.11ac şi Bluetooth permit conectarea fără fie la dispozitivele mobile sau la routerele din noua generație.