HomeStiriDota 2 atrage tot mai mulți jucători în China
ROG Masters 2017 - România

Dota 2 atrage tot mai mulți jucători în China

Marile competiții din sportul electronic nu mai sunt de mult o joacă. Sumele care circulă în jurul evenimentelor de gaming au dus aceste competiții în zona profesională, acolo unde echipele au în spate o adevărată industrie ce include printre altele antrenori și psihologi.

Dacă în România CS:GO rămâne jocul rege al sălilor de gaming, în Asia, Dota 2 este de departe cel mai dorit titlu. Ambele jocuri sunt foarte bine puse la punct, fiind echilibrate perfect de către creatorii lor.

Xue „September” Zhichuan nu este străin de scenele internaționale. Jucătorul chinez s-a înscris la The International 2016, competiție cu premii de aproape 18 milioane de dolari, însă nu a reușit să obțină viza pentru Statele Unite ale Americii.

Recent, Xue „September” Zhichuan a urcat pe scena de la finala regională ROG MASTERS 2017 din China. După victoria echipei CDEC de pe scena ChinaJoy, Xue „September” Zhichuan a vorbit despre creșterea înregistrată de Dota 2 printre gamerii chinezi.

Xue „September” Zhichuan ne vorbește despre creșterea Dota 2 din China

Turneul ROG MASTERS 2017 a început in această vară și va culmina cu marea finală din luna noiembrie 2017.
România se numără printre cele nouă țări și regiuni din Europa ce sunt înscrise în acest turneu. Finala națională de Dota 2 a fost câștigată de echipa Zarzavaturile Ucigase. La Counter-Strike: Global Offensive s-a impus echipa Nexus Gaming, în cadrul unei finale strânse de trei seturi cu ARYO Gaming.

ROG MASTERS Open Qualifier România 2017

ROG MASTERS Open Qualifier România 2017

Câștigătorii ROG MASTERS Open Qualifier România 2017 vor da piept cu echipele calificate în celelalte nouă ţări din EMEA incluse în prima etapă de Open Qualifiers. Meciurile vor avea loc în date diferite, 15 august 2017 pentru Counter-Strike: Global Offensive, respectiv 5 septembrie 2017 pentru Dota 2, ambele urmând să fie preluate și de canalul de YouTube ASUS România.

Aflați mai multe detașii despre ROG MASTERS 2017 accesând website-ul oficial: http://www.rog-masters.com