HomeCum să...Cum să filmăm la rezoluție 4K cu Zenfone AR?
ASUS Zenfone AR

Cum să filmăm la rezoluție 4K cu Zenfone AR?

Poate un telefon mobil să filmeze la o rezoluție 4K, iar imaginile să fie cu adevărat impresionate? Răspunsul este categoric da, mai ales dacă acel telefon se numește ASUS Zenfone AR.

Structura hardware a telefonului Zenfone AR este cu totul deosebită, puterea de calcul a acestuia putând fi comparată cu cea a unui desktop de birou. Zenfone AR dispune de un procesor Qualcomm Snapdragon 821 cu grafică Adreno 530 și nu mai puțin de 8GB memorie RAM LPDDR4. Pentru că filmarea la rezoluție 4K generează fișiere video de mari dimensiuni, Zenfone AR este echipat cu 256GB de memorie flash.

ASUS Zenfone AR

ASUS Zenfone AR

În clipul de mai jos, Marcus ne arată modul în care putem să surprindem imagini la rezoluție 4K și cum le putem edita mai târziu cu CyberLink PowerDirector Mobile direct de pe telefon.

Zenfone AR beneficiază de un stabilizator electronic al imaginii și de posibilitatea de a filma cu 120 de cadre pe secundă,astfel veți putea adăuga secvențe slow-motion în interiorul clipului. Munca de editare și de montaj al filmului necesită multă răbdare, detaliile fiind importante în această fază. Rezultatele, în schimb, vor compensa tot efortul depus.

Cum să filmăm la rezoluție 4K cu Zenfone AR?

Aflați mai multe despre ASUS Zenfone AR accesând pagina oficială a telefonului: https://www.asus.com/us/Phone/ZenFone-AR-ZS571KL/specifications