HomeStiriHusa perfectă: ASUS Zenfone 3 View Flip Cover

Husa perfectă: ASUS Zenfone 3 View Flip Cover

Husele de protecție pentru telefoane sunt în general destul de simple și imprecis croite pentru a mulțumi pe deplin utilizatorii. În general, husele de protecție disponibile pe piață nu pun accentul pe calitate, lăsând numeroase aspecte la voia întâmplării.

Husa ASUS Zenfone 3 View Flip Cover este proiectată de inginerii!

Telefoanele inteligente au devenint nodul comunicării digitale, chiar și acum m-ai putea urmări de pe un telefon. Realizăm atât de multe lucruri cu un smartphone încât e firesc să vrem să-l protejăm, atât pe el, cât și investiția făcută. Și atunci căutăm carcase, huse care mai de care, unele afectând designul pentru care ai plătit banii.

ASUS a dorit să le ofere utilizatorilor de Zenfone 3 o husă de protecție perfectă, croită în mod special pentru a proteja aparatul. Husa View Flip Cover a fost proiectată de inginerii ASUS, care au contribuit și la dezvoltarea telefonului, astfel că fiecare deschizătură este poziționată cu cea mai mare precizie, acolo unde trebuie.

ASUS Zenfone 3 View Flip Cover

ASUS Zenfone 3 View Flip Cover

Având principalul rol de a proteja suprafețele sensibile la șocuri și la factorii abrazivi, coverul beneficiază de colțuri din plastic dur, ce protejează extremitățile aparatului în cazul unei căderi accidentale. Capacul este întărit cu o ramă din plastic ce imită metalul, conferind acestuia rezistență și rigiditate.
Suprafața exterioară imită textura specială a pielii naturale, avân atât rol estetic cât și practic, prin creșterea aderenței. Pe laterale, deschizăturile pentru butoane, conectori și senzori sunt generoase și nu influențează în niciun fel funcționalitatea telefonului sau modul de utilizare.

Prezentare ASUS ZenFone 3 View Flip Cover