HomeStiriEnergie pentru vacanță: ZenFone 3 Max
ASUS ZenFone 3 Max

Energie pentru vacanță: ZenFone 3 Max

Vacanța de vară este apreciată deopotrivă de elevi cât și de părinți. Zilele calde de vară și serile răcoroase petrecute în stațiunile de pe litoral sunt cele mai plăcute momente din întregul an. Vacanța înseamnă pe lângă relaxare și călătorii lungi și obositoare în căutarea atracțiilor turistice. Cei care au suficientă energie pentru o zi prelungită se pot bucura de toate aceste plăceri ale vacanței.

ASUS ZenFone 3 Max ține pasul cu tine oferind energie de-a lungul întregii zile. Secretul acestuia constă într-o baterie puternică de 4100mAh și pe o serie de optimizări energetice care reduc consumul pentru fiecare sarcină pe care telefonul trebuie să o îndeplinească. Aceste optimizări sunt atât de avansate încât ZenFone 3 Max poate funcționa timp de 30 de zile în modul standby.

Energie pentru vacanță: ZenFone 3 Max

ASUS ZenFone 3 Max dispune de un display IPS HD cu diagonala de 5.2 inci și o luminozitate de 400cd/m2, deci nu va fi o problemă dacă soarele puternic al verii va lumina în mod direct ecranul telefonul. Ecranul se întinde până aproape de margine, distanța dintre acesta și limita carcasei fiind de numai 2.25mm. În acest mod, ZenFone 3 Max oferă un raport ecran/corp de 75%, maximizând suprafața vizibilă a telefonului.

Senzorul de citire al amprentelor plasat pe partea din spate a lui ZenFone 3 Max ocupă poziția perfectă din punct de vedere al utilizarii zilnice și poate debloca aparatul într-o fractiune de secundă.

Camera foto PixelMaster de 13 megapixeli a modelului ZenFone 3 Max poate surprinde imagini deosebit de frumoase la rezoluție ridicată, cu zero întârzieri ale obturatorului. Camera de 13 megapixeli orientată către spate realizează fotografii excepționale, în timp ce camera de 5 megapixeli de pe partea din față poate realiza selfie-uri deosebit de clare și oferă un nivel ridicat de claritate în convorbirile video.

Aflați mai multe despre telefoanele Zenfone 3 accesând pagina: https://www.techinstyle.ro/zenfone-3