HomeEvenimenteDouă echipe românești vor merge în etapa continentală ROG MASTERS!

Două echipe românești vor merge în etapa continentală ROG MASTERS!

Lupta pentru marea finală ROG MASTERS de la Singapore, cu premii de 500.000 de dolari a început la București. Turneul ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România a avut loc la Auditorium Pallady din București, locul unde 700 de spectatori au privit marea finală organizată de ASUS.

Pentru România, concursul este cu atât mai important odată ce numai nouă țări din Europa au avut o etapă de calificare dedicată. Pe lângă țările mari din Europe (Germania, UK, Franța, Polonia, Rusia, Spania) au mai existat competiții dedicate Portugaliei, spațiului nordic și țărilor Benelux.

Echipe ROG MASTERS Open Qualifier ROMANIA 2017

Echipe ROG MASTERS Open Qualifier ROMANIA 2017

Competiția a cuprins două jocuri: Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), pentru fiecare titlu în parte, semifinalele reunind câte opt echipe locale rezultate în urma precalificărilor online.

Echipele ce au ajuns în semifinala de sunt:

  • Competiția de Global Offensive (CS:GO): Invictus Aquilas, Someone Stole My SweetRoll, Ayro Gaming eSports, AirWalk, RedFear eSports, 79’ers, Nexus și cooL Gaming.
  • Competiția de la DOTA 2: TEAMMORIARTY, Foaks, Xyber Gaming, Zarzavaturile Ucigașe, Asasinii lui MMET, Team D-PLAY, TeG, Pirații din Carpați.

Echipa Nexus gaming a câștigat competiția de Global Offensive (CS:GO). Concursul de DOTA 2 a fost câștigat de echipa Zarzavaturile Ucigașe, aceștia urmând să ne reprezinte în etapa europeană a ROG MASTERS 2017.

Echipele din toate colțurile lumii vor lupta într-o serie de 30 de turnee de calificare și patru calificări regionale (EMEA, America, APAC și China). Câștigătorii acestor turnee de calificare vor da piept cu echipele de profesioniști, din cele patru regiuni, pentru un loc în Marea Finală din noiembrie 2017.

Urmăriți mai jos finala ROG MASTERS 2017 Open Qualifier România:

ROG MASTERS Open Qualifier ROMANIA 2017 Finala

Concursul s-a desfășurat pe stațiile de gaming ROG G20, echipate cu procesoare Intel Core i7 de generația a 7-a. Atât desktopurile, cât și perifericele de gaming au fost furnizate de ASUS România.

Accesul pentru fanii ROG a fost gratuit în baza unei înscrieri online.

Galerie foto ROG MASTERS Open Qualifier ROMANIA 2017