HomeProduseDescoperă ZenFone 3 – Creat pentru fotografie!
ASUS ZenFone Live

Descoperă ZenFone 3 – Creat pentru fotografie!

ASUS Zenfone 3 este un telefon elegant și practic în același timp, forma sa compactă, îmbrăcată în sticlă Corning Gorilla fiind o adevărată operă de artă. Chipsetul Snapdragon 625 include tranzistori revoluționari non-planari pe 14nm (Fin Field Effect Transistors – FinFETs) ce oferă o performanță superioară, reducând în același timp consumul de energie cu 35%.

Dacă chipsetul Qualcomm Snapdragon 625 îi aduce performanța brută, derulată fluid pe ecranul FullHD, camerele video, cu un sistem sofisticat de focalizare și stabilizare, ne oferă tot ceea ce avem nevoie pentru vacanța de vară.

Telefonul ZenFone 3 este echipat cu o cameră foto de 16MP cu senzor de imagine Sony. Sistemul de stabilizare optică a imaginii (OIS) pe 4 axe detectează și previne neclaritățile cauzate de mișcările mâinii. Iar stabilizatorul electronic al imaginii (EIS) pe 3 axe menține o stabilitate excelentă a clipurilor video înregistrate.

Descoperă ZenFone 3 – Creat pentru fotografie

Dacă în momentul lansării pe piață, ASUS Zenfone 3 rula sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow cu interfața ASUS ZenUI 3.0, o serie de updateuri succesive distribuite de companie, ne oferă astăzi versiunea Android 7.0 Nougat cu o interfață actualizată.

ASUS nu își uită cumpărătorii după vânzarea unui dispozitiv cu Android și are grijă ca pe durata de viață a produsului, aceștia să primească updateurile necesare, din primul moment în care acestea sunt disponibile.

ASUS Zenfone 3

ASUS Zenfone 3

Aflați mai multe despre telefonul ASUS Zenfone 3, accesând pagina: www.asus.com/ro/Phone/ZenFone-3-ZE552KL