HomeProduseLaptopuriASUS Chromebook Flip C213 țintește segmentul educației

ASUS Chromebook Flip C213 țintește segmentul educației

Chromebook Flip C213 a fost conceput în totalitate pentru a satisface toate cerințele la care ar putea fi supus de către elevi și studenți. ASUS a dorit în primul rând să oferă un produs robust, cu preț accesibil elevilor și studenților, care să poată rula aplicațiile educaționale.

Hardware-ul sensibil este protejat de o carcasă solidă, cu puncte interne de ranforsare, ce îndeplinește standardele militare MIL-STD-810 (stabilite în Statele Unite ale Americii). Suprafața carcasei are o textură special profilată pentru a crește aderența și pentru a evita formarea amprentelor.

ASUS Chromebook Flip C213

ASUS Chromebook Flip C213

Balamaua cu deschidere la 360 de grade a fost testată la peste 40.000 de cicluri închidere-deschidere asigurându-se faptul că aliajul de zinc și piesele interne din oțel vor funcționa impecabil pe toată durata de viață a portabilului.

Chromebook Flip C213 preia versatilitatea serie Flip și din modurile de utilizare ale acestuia. Portabilul încurajează interacțiunea și deciziile de grup, proiectele în echipă fiind mai ușor de discutat și de realizat. Ecranul tactil și stiloul electronic extind modurile de interacțiune cu sistemul de operare Chromium OS.

ASUS Chromebook Flip C213 țintește segmentul educației

Află mai multe despre ASUS Chromebook C213 accesând pagina: https://www.asus.com/us/Commercial-Laptops/ASUS-Chromebook-Flip-C213SA