HomeDesktopuriPrezentare video: ROG G20CI – desktop compact pentru gaming
ROG G20CI

Prezentare video: ROG G20CI – desktop compact pentru gaming

ROG G20 este un PC ultra-compact, cu un volum de 9.5 litri, proiectat pentru a domina segmentului sistemelor desktop ultra-compacte pentru jocuri. Acesta este echipat cu cele mai recente procesoare Intel Core i7 de Generația a 7-a și cele mai noi soluții grafice NVIDIA GeForce GTX.

G20 oferă și efecte de iluminare ASUS Aura, o unitate DAC și amplificator pentru căști HiFi ESS SABRE și aplicații software exclusive pentru jocuri, inclusiv Aegis III. Un design avansat al sistemului de răcire asigură o eficiență ridicată și temperaturi scăzute, pentru stabilitate și performanțe ridicate în sesiunile maraton de jocuri. În plus, acesta este și foarte silențios, generând doar 22dB în modul așteptare.

Dacă modelul de anul trecut, G20CB (foto) putea rula DOOM la rezoluția 4K UHD, cu setările la nivelul ‘Ultra’, lucrurile nu pot fi decât mai bune acum.

ROG G20BM

ROG G20BM

Calculatorul un procesor de generația a 7-a – Intel Core I7 i7700 și aceeași grafică de top – NVIDIA GeForce GTX 1080 cu 8 GB de memorie VRAM. Capacitatea maximă de memorie RAM este de 32 de GB. G20 livrează o putere masivă, prin urmare are nevoie de alimentare pe măsură. Prin două jackuri, unul pentru 180 de Wati si alte de 230 Wati.

Dimensiunea redusă e însoțită de un sistem de răcire performant și silențios. În stand-by, nivelul de zgomot de numai 22dB, iar acesta urcă la 45 de dB în full load. Vitezele ventilatoarelor pot fi controlate din AEGIS.

G20CI ne oferă efecte luminoase ASUS Aura cu 8 milioane de culori. Efectele pot fi configurate individual pentru cele trei zone de pe carcasă, cu efecte pulsatile, în valuri sau în cicluri coloristice cu până la 10 culori. Tot din AEGIS utilizatorii pot alege modul de operare pentru ventilatoare, între varianta silențioasă și cea adecvată sarcinilor intense.

Prezentare: ROG G20CI – desktop compact pentru gaming